apartmány vo výstavbe, investičný potenciál, Sunny Island Royal, Černomorec, Bulharsko

Černomorec, Bulharsko – ID 12725

Predstavujeme vám projekt v blízkosti mesta a pláže. Komplex Sunny Island Royal s výhodnou a funkčnou polohou, ktorý poskytuje pocit úplného relaxu s bohato upravenou malebnou rekreačnou oblasťou.

Komplex je navrhnutý v modernom architektonickom štýle, s priestorom, funkčnosťou a nekompromisnou kvalitou stavebných materiálov. Pozostáva z 5 obytných podlaží a 31 jedno- a dvojizbových bytov s rozlohou 60,72 m2 - 170,59 m2. Každý si tu môže vychutnať terasu s nádherným výhľadom na záliv Čierneho mora. V komplexe bude 7 obchodov, vonkajšie a podzemné parkovacie miesta a tiež neuveriteľný vonkajší vyhrievaný bazén, ktorý umožňuje jeho využívanie aj v zimných mesiacoch. Sunny Island Royal ponúka aj detské ihrisko, priestor na grilovanie a 24-hodinový dohľad pre vašu bezpečnosť.

Projekt je navrhnutý tak, aby maximálne vyhovoval všetkým potrebám budúcich majiteľov domov s dôrazom na najmenší detail.

Tento komplex sa nachádza vedľa Sunny Island Deluxe, Atia Resort a kempu Černomorec, v malebnej lokalite na oddych medzi dvoma plážami.

Apartmány na dokončenie:

podlahy: Vyrovnávacia cementová stierka; steny a stropy: parížska omietka,okná - PVC päťkomorový profil s dvojsklom - balkón, Hydroizolácia, steny a stropy s fasádnou omietkou, podlaha - žulová dlažba, zábradlie;vchodové dvere bytu,elektroinštalácia - vykonaná podľa projektu vrátane energie - elektrická inštalácia preosvetlenie a zásuvky, inštalovaných meračov, zásuvkových, zvonkových a interkomových inštalácií;- inštalatérske práce:vodomer, príprava pre klimatizačný systém v spálni a obývačke bytu.

S dokončením bytov vám radi pomôžeme!

Investičné apartmány pri mori a v blízkosti letiska, k dispozícii na prenájom aj pre zamestnancov letiska!

V spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Kúpou náš vzťah nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Černomorec sa nachádza 26 km južne od Burgasu a 9 km severne od
Sozopolu. Do okolitých miest premávajú pravidelné autobusové spoje, ako aj autobus do
hlavného mesta. Letovisko Černomorec sa trochu vymyká z rámca klasických plážových destinácií. Malé vidiecke mestečko obklopené mierne zvlnenou krajinou plnou polí a lúk žije aj počas leta trochu ospalým životom. Vily a malé vidiecke domčeky v centre prerušuje námestie s klasickým socialistickým "kultúrnym domom" a len priamo pri pláži narazíte na niekoľko malých hotelov. Černomorec je letovisko s veľmi pokojnou a príjemnou atmosférou, ideálne na strávenie vidieckej dovolenky pri mori. Priamo v obci nájdete peknú mestskú pláž, ktorá môže byť v lete trochu preplnená. Približne dve tretiny sú vyhradené pre podniky, ktoré prenajímajú ležadlá a slnečníky, na zvyšok si môžete priniesť vlastné vybavenie. Na malej promenáde medzi plážou a mestom sa nachádza množstvo malých reštaurácií. Podstatne priestrannejšia a krajšia je pláž medzi Černomorcom a Sozopolom, ktorá je dlhá viac ako 2 km. Napriek tomu žije bujarým životom, ponúka množstvo vodných aktivít, ale zároveň na rozľahlej a krásne čistej pláži nájdete dostatok súkromia pre seba. More sa zvažuje pomerne mierne, takže je vhodné aj pre deti. Pozdĺž tejto pláže nájdete klasické hotely, ktoré v centre Černomorky nenájdete.

Bazén
Bazén
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00