Apartmán v Bečiči na pokojnom mieste v blízkosti mora

Becici, Čierna Hora – ID 12597
170,000 €
Plocha 48 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 4/6
More 550 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj apartmán 2 + kk v pokojnej časti obce Bečiči, Budva. Byt sa nachádza na 4. poschodí šesťposchodového tehlového domu a má celkovú rozlohu 48 m², z toho úžitková plocha je 46 m². Byt je vo veľmi dobrom stave.

Dispozícia bytu zahŕňa obývaciu izbu s kuchynským kútom, spálňu, kúpeľňu a balkón, ktorý poskytuje príjemný výhľad na more. Byt je kompletne vybavený a okamžite pripravený na nasťahovanie.

K bytu patrí parkovacie miesto, čo je veľkou výhodou. Dom má dobrú polohu, sú tu dostupné všetky potrebné služby a obchodné siete vrátane zdravotníckych zariadení.

Apartmán je vzdialený len 550 metrov od mora, čo je ideálne pre milovníkov kúpania a pobytu pri vode. Lokalita je veľmi žiadaná, čo len potvrdzuje atraktívnosť tejto ponuky. Apartmán bude k dispozícii od 5. júla 2024.

Ak vás táto nehnuteľnosť zaujala, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo obhliadku. Táto ponuka predstavuje ideálnu kombináciu pokoja, komfortu a výhodnej polohy.

Podlažie
4
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
48 m2
Úžitková plocha
46 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00