2+kk v perfektnom komplexe Sweet Homes 2, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14722
85,500 €
Plocha 55 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/6
More 600 m
Poplatok za služby 1,100 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na našich stránkach nájdete ďalších 200 nehnuteľností v tomto regióne!

Ponúkame na kúpu nádherný byt o veľkosti 2 + kk a celkovej ploche 55 m², nachádzajúcej sa v druhom podlaží moderného šesťposchodového komplexu na Slnečnom pobreží. Tento apartmán je situovaný iba 600 metrov od piesočnatej pláže, čo z neho robí ideálnu príležitosť pre rekreačné bývanie alebo ako výhodnú investíciu s vysokým potenciálom prenájmu.

Dispozícia bytu: Priestranná obývacia izba s kuchynským kútom, samostatná spálňa, kúpeľňa s toaletou a balkón s výhľadom na bazén.

Komplex ponúka vynikajúce vybavenie a služby vrátane dvoch vonkajších bazénov, parkovanie pre rezidentov a hostí, recepcia, 24hodinové bezpečnostné služby a starostlivo udržiavaného okolia s množstvom zelene. Poplatok za údržbu predstavuje 1100 EUR ročne, čo zaisťuje vysoký štandard údržby a správu spoločných priestorov.

Lokalita poskytuje všetku občiansku vybavenosť - školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, poštu, supermarkety, reštaurácie, bary a obchody sú v dochádzkové vzdialenosti. Skvelá dopravná dostupnosť je zaistená vďaka blízkosti diaľnice, verejnej dopravy a autobusového spojenia, čo uľahčuje cestovanie po celom Slnečnom pobreží.

Prečo investovať do nehnuteľnosti na Slnečnom pobreží? Slnečné pobrežie je jednou z najžiadanejších lokalít v Bulharsku. Vďaka svojim rozsiahlym plážam, bohatej ponuke voľnočasových aktivít a nočného života, pestrej gastronómii a kultúrnym akciám patrí k obľúbeným destináciám ako turistov, tak aj investorov. Vysoký dopyt po ubytovaní počas sezóny zaručuje možnosť stabilných príjmov z prenájmu.

Prečo kúpiť nehnuteľnosť od MOJA NEHNUTEĽNOSŤ PRI MORI? Sme skúsený tím profesionálov špecializujúca sa na predaj, správu a prenájom nehnuteľností v Bulharsku, najmä v oblastiach ako Slnečné pobrežie, Nesebar a Burgas. Pomôžeme vám nájsť ideálny byt, ktorý splní vaše očakávania, a postaráme sa o všetky formality spojené s kúpou, údržbou alebo prenájmom. Naše znalosti miestneho trhu a individuálny prístup k potrebám klienta zaručujú vašu spokojnosť.

S nami sa cítite ako doma už od prvého dňa. Či už hľadáte miesto pre relaxáciu, investíciu alebo nový životný štýl, MOJA NEHNUTEĽNOSŤ PRI MORI vám poskytne podporu a profesionálne služby, ktoré vás dovedú k vášmu vysnívanému bývaniu na bulharskom pobreží. Naša spolupráca je začiatkom vášho nového príbehu pri mori.

Podlažie
2
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Plocha
55 m2
Úžitková plocha
48.4 m2
Balkón
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
110 m
Lekár
400 m
Kaviareň
160 m
Reštaurácia
90 m
Bar
260 m
Škola/škôlka
410 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00