Yoo Bulharsko, Obzor, Bulharsko

Obzor, Bulharsko – ID 13584
V tomto komplexe zostávajú 4 jednotky

Predstavujeme vám apartmány rôznych dispozícií a výmer v prvej línii v komplexe Yoo Bulgaria v bulharskom meste Obzor.

Komplex je dokonale udržiavaný a nachádza sa približne 20 metrov od mora. Na území komplexu je k dispozícii široká škála vybavenia, zábavy a služieb pre pohodlnú dovolenku, a to:
Záhrada so záhradným nábytkom, bazény pre dospelých a deti včítane. vyhrievaného bazéna a panoramatického nekonečného bazéna, Spa & Wellness centrum (turecké a parné kúpele, sauna, vírivka/jacuzzi, masážny salón), kaderníctvo a kozmetický salón, fitnescentrum, tenisový kurt, stolný tenis, obchod s potravinami, vnútorný detský kútik, detské ihrisko, reštaurácia, kaviareň, celoročná bezpečnostná služba a video dohľad, parkovisko vrátane podzemného, Wi-Fi. Krásna, široká pláž sa nachádza priamo pred komplexom. Na pláži sa okrem všetkého nachádza aj detské ihrisko.

Dobrá voľba pre pohodlnú rodinnú dovolenku a prenájom! Odporúčame!

>

My z MOJEHO VLASTNÍCTVA NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Kúpou náš vzťah nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Obzor Resort:
Obzor sa nachádza v krásnej krajine, v zálive Čierneho mora, orámovanom Balkánskym prstencom (Stará Planina) asi 60 km južne od Varny a 74 km od Burgasu.
Pláže a príroda: Je to obľúbené a naozaj príjemné malé letovisko, ktoré spája more so širokými, pohodlnými plážami s možnosťou turistiky a nenáročných prechádzok. Neďaleko Obzoru sa do mora vlievajú rieky Dvojnica a Kamčia, ktoré sú súčasťou prírodnej rezervácie. Obzor a jeho história:
Krásna poloha Obzoru sa odráža v pôvodnom starovekom názve Heliopolis (Slnečné mesto). Pôvodne grécka námorná základňa sa neskôr stala dôležitou rímskou pevnosťou. V stredoveku tu stála nedobytná bulharská pevnosť Kozyak, ktorá chránila prístav s veľkým hospodárskym významom pre bulharský čiernomorský obchod v 13. a 14. storočí. Zrúcaniny stredovekej pevnosti sa nachádzajú asi 3 km od dnešného Obzoru. Nachádzajú sa tu aj ruiny Jupiterovho chrámu na zvyškoch rímskych hradieb.

Jednotky v komplexe

Úžasný 2+kk, s priestrannou verandou a výhľadom na more, Najlepšia cena, Obzor
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
95 m2
2+kk
1/7
20 m
73,900 €
Šipka vpravo
Luxusný 3-izbový apartmán s panoramatickým výhľadom na more, veľká terasa, Obzor
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
135 m2
3+kk
2/7
20 m
135,000 €
Šipka vpravo
2+kk v prvej línii, dvor s výhľadom na more, luxusný komplex, top lokalita, 50 m od mora, Obzor
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita
95 m2
2+kk
1/5
50 m
73,780 €
Šipka vpravo
Úžasný 2+kk s veľkou terasou a parkovacím miestom, Obzor
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
75 m2
2+kk
3/7
20 m
64,500 €
Šipka vpravo
Výhľad na more
Áno
Bazén
3 bazény
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
2 km
Lekár
2 km
Kaviareň
2 km
Reštaurácia
1 km
Bar
1 km
Škola/škôlka
2 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00