Vila Sunny Hill, Kosharitsa, Bulharsko

Košarica, Bulharsko – ID 13779
V tomto komplexe zostávajú 2 jednotky

Predstavujeme vám krásne domy v komplexe Sunny Hill Villa v meste Košarica, Bulharsko.

Sunny Hill Villa sa nachádza na kopci v obci Košarica, 3 minúty jazdy od Slnečného pobrežia a ponúka jedinečný výhľad na Čierne more.

Komplex ponúka bazén, relaxačnú zónu, 24-hodinovú bezpečnostnú službu, bezplatné parkovisko a kyvadlovú dopravu na letisko a z letiska.

Komplex sa nachádza 3 km od pláže a 30 minút jazdy autom od letiska Burgas. Autobusová zastávka na Slnečné pobrežie a pláž je vzdialená 200 metrov!

My z MOJEHO VLASTNÍCTVA NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme Bulhari a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.
Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.
Kúpou náš vzťah nekončí, ale iba začína.
Tím MNM

Košarica je rekreačná obec (okres Burgas, obec Nesebar), ktorá sa nachádza 3 km od obľúbeného letoviska Slnečné pobrežie, na úpätí majestátneho pohoria Stará Planina, ktorého posledné svahy postupne klesajú do krištáľovo čistých vôd Čierneho mora. Oblasť je malebná, s krásnym panoramatickým výhľadom, ponorená do hustej stredomorskej vegetácie. Obec ponúka výborné podmienky na rekreáciu a turistiku.
Dedina je veľmi pôvabná, zachováva si svoju čistotu a krásu. Je tu harmónia, krása a pokoj čistej a nedotknutej prírody. Obľúbené a rušné letovisko Slnečné pobrežie a malebná prírodná rezervácia Kalinata sú v tesnej blízkosti.
Oblasť má vynikajúce možnosti pre milovníkov dovolenky na pláži a milovníkov rušného nočného života (v letovisku Slnečné pobrežie). Milovníci prírody majú možnosť prechádzok v lese alebo cyklistiky. Početné ekotrasy ponúkajú možnosť praktizovať ekoturistiku a pešiu turistiku. Neďaleké rybníky potešia milovníkov rybolovu.
Košarica sa nachádza v nadmorskej výške 100 metrov. Pláž a letovisko Slnečné pobrežie sú vzdialené 3 km, mesto Burgas a medzinárodné letisko - 31 km, Varna - asi 90 km. V obci sa nachádza škola, obchody a na námestí je krásny kostol. Cesty sú asfaltové, je tu centrálny vodovod a kanalizácia, telefónne a internetové pripojenie.

Jednotky v komplexe

Rodinný dom 3+kk s výhľadom na more, Kosarica
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena

Rodinný dom 3+kk s výhľadom na more, Kosarica

Košarica, Bulharsko – ID 13420

133 m2
3+kk
3 000 m
141,000 €
Šipka vpravo
Rodinný dom 3+kk s výhľadom na more, Kosarica
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena

Rodinný dom 3+kk s výhľadom na more, Kosarica

Košarica, Bulharsko – ID 11140

185 m2
3+kk
3 000 m
157,000 €
Šipka vpravo
Výhľad na more
Áno
Bazén
Bazén
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
3 km
Lekár
4 km
Kaviareň
2 km
Reštaurácia
200 m
Bar
2 km
Škola/škôlka
2 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00