Priestranný 2+kk, len 200 m od pláže v Primorsku, top lokalita, posledný byt na predaj v budove

Primorsko, Bulharsko – ID 11997
65,000 €
Plocha 59 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/5
More 200 m
Poplatok za služby 77 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Možnosť predaja na splátky! Predstavujeme vám pekný 2-izbový byt s celkovou rozlohou 59,2 m2, ktorý sa nachádza na treťom poschodí v obytnom dome v bulharskom meste Primorsko.

Dispozícia: priestranná obývacia izba s priestorom pre kuchynský kút, spálňa, kúpeľňa s WC a terasa. V byte budú vymenené vstupné dvere a zábradlie na terase. Cena je vrátane nábytku a zariadenia podľa aktuálnych fotografií. S prípadným dovybavením bytu vám radi pomôžeme. Apartmán sa nachádza necelých 200 metrov od južnej pláže a približne 500 metrov od severnej pláže. Všetka občianska vybavenosť a zábava sú v pešej dostupnosti. Poplatok za údržbu je 150 leva ( cca 77 €) ročne.

Skvelá ponuka! Odporúčame!

My v spoločnosti MOJA NEHNUTEĽNOSŤ NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

O spoločnosti Primorsko. Pôvodne malá rybárska dedinka 50 km južne od Burgasu sa stala obľúbeným turistickým cieľom väčšiny českých turistov. Nájdete tu jedny z najdlhších a najkrajších piesočnatých pláží Bulharskej riviéry, ktoré sú známe svojím bielym pieskom, priezračnou vodou a pozvoľným vstupom do mora.

Od roku 1994 je Primorsko držiteľom symbolu Modrej vlajky. Modrá vlajka je symbol, ktorý označuje pláže alebo prístavy, ktoré spĺňajú environmentálne normy. Na získanie vlajky sa vyžaduje čistá voda a recyklácia odpadu, pláže musia mať bezbariérový prístup a musia byť vybavené zdravotníckymi zariadeniami, informačným centrom, zábavnými prvkami, toaletami a kabínkami na prezliekanie.

Je tiež na splátky

Mám záujem
Dofinancovanie
Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Plocha
59 m2
Úžitková plocha
52.1 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00