Plne zariadený, moderný 2+kk, v komplexe Royal Sun, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14734
80,000 €
Plocha 56 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 5/6
More 450 m
Poplatok za služby 15 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj apartmán s 2 spálňami v obľúbenom komplexe na Slnečnom pobreží, len 450 metrov od piesočnatej pláže. Apartmán sa nachádza na piatom poschodí šesťposchodovej tehlovej budovy s výťahom. Celková rozloha je 56,24 m² a úžitková plocha je 50,48 m². Je pripravený na okamžité nasťahovanie a vďaka svojej výhodnej polohe je vhodný na celoročné bývanie aj krátkodobý prenájom.

Dispozícia a vybavenie:

V byte sa nachádza priestranná obývacia izba s moderným kuchynským kútom, samostatná spálňa, kúpeľňa s WC a balkón s príjemným výhľadom. Súčasťou komplexu sú tri bazény, reštaurácia, recepcia a krásne upravená záhrada, ktorá poskytuje priestor na relaxáciu. Celý komplex je zabezpečený 24-hodinovou ochrankou a kontrolovaným vstupom, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť.

Poloha: V blízkosti hotela sa nachádza komplex, v ktorom je možné ubytovať sa:

V blízkosti komplexu sa nachádzajú všetky potrebné služby - v pešej vzdialenosti sú obchody, supermarkety, reštaurácie, školy, pošta a zdravotnícke zariadenia. Výborné dopravné spojenie zabezpečuje mestská hromadná doprava a pravidelné autobusové linky. Pre milovníkov prechádzok a večernej zábavy je v blízkosti obľúbená pobrežná promenáda s množstvom kaviarní, barov a stánkov s miestnymi špecialitami.

Poplatok za údržbu:

Ročný poplatok je 15,2 €/m², čo zodpovedá vysokému štandardu služieb, ktoré tento komplex ponúka. Poplatok zabezpečuje pravidelnú údržbu bazénov, záhrad, spoločných priestorov a bezpečnostných služieb.

Prečo investovať do nehnuteľnosti na Slnečnom pobreží?

Slnečné pobrežie je najväčšie a najvyhľadávanejšie letovisko na bulharskom pobreží Čierneho mora. So svojimi ôsmimi kilometrami piesočnatej pláže a širokou ponukou voľnočasových aktivít je ideálnym miestom pre rodiny s deťmi a mladých ľudí, ktorí hľadajú zábavu a aktívny oddych. Letovisko je známe svojou živou atmosférou, modernou infraštruktúrou a množstvom kultúrnych podujatí počas letnej sezóny. Nachádza sa tu aj známy vodný park Action, ktorý je jednou z hlavných atrakcií oblasti.

Prečo si kúpiť nehnuteľnosť od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA?

Naša spoločnosť MOJE NEHNUTEĽNOSTI PRI MORI sa špecializuje na predaj, prenájom a správu nehnuteľností na bulharskom pobreží. Vďaka hlbokému miestnemu zázemiu a dlhoročným skúsenostiam poskytujeme kompletný servis pri kúpe a následnej správe nehnuteľností. Ponúkame vám len overené a kvalitné nehnuteľnosti v lokalitách ako Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Pomôžeme vám vybrať ideálnu investíciu podľa vašich požiadaviek a želaní tak, aby vaše finančné prostriedky zostali zhodnotené a priniesli maximálny výnos.

O Bulharsku:

Bulharsko je dynamicky sa rozvíjajúca krajina, člen Európskej únie, ktorá ponúka skvelé možnosti investovania do nehnuteľností. Vďaka svojej atraktívnej polohe na pobreží Čierneho mora a nízkym životným nákladom sa stáva obľúbenou destináciou pre investorov a milovníkov prímorského bývania. Priaznivé daňové podmienky a rastúci dopyt po nehnuteľnostiach robia z Bulharska ideálne miesto na investovanie do nehnuteľností.

Prečo práve Slnečné pobrežie?

Slnečné pobrežie je synonymom letnej dovolenky a skvelých plážových aktivít. Je to najväčšie letovisko v Bulharsku s krásnou piesočnatou plážou, širokou ponukou reštaurácií, barov, obchodov a rôznych športových aktivít. Osvetlená promenáda, ktorá vedie takmer k historickému mestu Nesebar, je ideálna na večerné prechádzky. Letovisko ponúka pokojné rodinné prostredie aj rušný nočný život, čo z neho robí univerzálnu destináciu pre všetky vekové kategórie.

Podlažie
5
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Plocha
56 m2
Úžitková plocha
50.48 m2
Balkón
Áno
Bazén
3 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
130 m
Lekár
1 km
Kaviareň
330 m
Reštaurácia
180 m
Bar
100 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00