Plne zariadený 2+kk vhodný na prenájom, komplex Karia, Kavarna

Kavarna, Bulharsko – ID 14503
58,000 €
Plocha 64 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/4
More 350 m
Poplatok za služby 380 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj krásny byt 2 + kk s celkovou rozlohou 64 m², ktorý sa nachádza na treťom poschodí štvorposchodového prestížneho komplexu v meste Kavarna, oblasť Varna, Bulharsko. Tento apartmán pozostáva z priestrannej obývacej izby s kuchynským kútom, spálne, kúpeľne s WC a balkóna s úchvatným výhľadom na okolie. Nehnuteľnosť je vo výbornom stave, okamžite k dispozícii na nasťahovanie a ponúka sa vrátane všetkého vybavenia.

Komplex, v ktorom sa apartmán nachádza, poskytuje širokú škálu služieb a vybavenia vrátane bazéna, krásne udržiavaných záhrad, 24-hodinovej ochrany, recepcie, parkoviska a rýchleho prístupu k moru, ktoré je vzdialené len 350 metrov.

Mesto Kavarna je obľúbenou lokalitou nielen vďaka blízkosti Čierneho mora, ale aj vďaka vynikajúcej občianskej vybavenosti. V blízkosti sa nachádzajú školy, zdravotnícke zariadenia, škôlky, pošta, supermarkety a mnoho ďalších obchodov a služieb.

Ročný poplatok za údržbu je 700 leva, približne 380 EUR, čo zaručuje vynikajúcu starostlivosť o celý komplex.

Kaviareň je ideálnym miestom na rodinnú dovolenku, investíciu do prenájmu alebo celoročné bývanie. Nachádza sa v jednej z najkrajších častí bulharského pobrežia a je známa svojimi malebnými plážami, bohatou históriou, kultúrnymi pamiatkami a vynikajúcou gastronómiou.

Naša spoločnosť MOJA NEHNUTEĽNOSŤ PRI MORI vám ponúka širokú škálu kvalitných a overených nehnuteľností v Bulharsku. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti, ktorá zachová hodnotu vašich financií. Sme tu pre vás po celý rok a ponúkame kompletný servis od kúpy nehnuteľnosti až po jej prenájom a správu.

Postaráme sa o všetko od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť v každom kroku tohto procesu. Naša spolupráca sa kúpou nehnuteľnosti nekončí, ale len začína.

Mesto Kavarna je fascinujúce miesto na severnom pobreží Čierneho mora, známe svojimi prírodnými krásami, čistými a udržiavanými plážami a pokojnou atmosférou. Priaznivé klimatické podmienky a vyspelá infraštruktúra robia z Kavarny obľúbenú destináciu pre turistov z celého sveta. Okrem kúpania a oddychu na pláži ponúka Kavarna množstvo aktivít, ako sú vodné športy, golf, turistika a cykloturistika.

Navštívte Kavarnu a objavte krásu tohto miesta, jeho kultúrne bohatstvo a pohostinnosť miestnych obyvateľov. Je to ideálne miesto pre tých, ktorí hľadajú pokoj, pohodlie a krásnu prírodu v srdci bulharského pobrežia.

Hľadáte nehnuteľnosť v Kavarne alebo v Bulharsku? MY PROPERTY BY THE SEA vám pomôže nájsť tú správnu voľbu.

Podlažie
3
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Plocha
64 m2
Úžitková plocha
56.32 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00