Na predaj na splátky, zariadený 2-izbový apartmán s výhľadom na bazén v komplexe Marina Fort

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 11403
99,750 €
Plocha 73 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/5
More 150 m
Poplatok za služby 13 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Možnosť predaja na splátky až na 10 rokov! Ponúkame vám priestranný apartmán 2 + kk, celková plocha je 73,56, ktorý sa nachádza na druhom poschodí z piatich poschodí v nádhernom komplexe Marina Fort Beach, v meste Sveti Vlas, Bulharsko. Dispozícia je chodba, obývacia izba s kuchynským kútom, spálňa, kúpeľňa s WC, priestranná terasa s krásnym výhľadom na bazén. Cena je vrátane nábytku a zariadenia. Komplex Marina Fort Beach, v ktorom sa apartmán nachádza, sa nachádza v prvej línii pri mori, pri piesočnatej pláži. Komplex sa nachádza medzi letoviskami Slnečné pobrežie a Elenite, v oblasti s krásnymi plážami a s romantickým názvom "Robinson". Komplex je postavený na úpätí Starej planiny - to všetko vytvára jedinečnú klímu s optimálnou kombináciou morského a horského prúdenia vzduchu.

Komplex je k dispozícii majiteľom a ich hosťom:

štyri reštaurácie s bulharskou a európskou kuchyňou, bary a kaviarne

supermarket;

fitnes centrum

sauna

internetový klub

salón krásy (kaderníctvo, manikúra, pedikúra, centrum krásy)

masážny salón

zdravotné centrum

tetovací salón

zmenáreň

cestovná kancelária

požičovňa áut

detské ihriská

strážené parkovisko

16 bazénov pre deti a dospelých vrátane bazéna s vlnobitím a víriviek.

Pre bezpečnosť hostí sú všetky bazény monitorované plavčíkmi.

dva tenisové kurty s osvetlením a minifutbalom

minigolf a golfová škola, golfové ihrisko

biliard

Správa nehnuteľností

Priestranný areál, veľa zelene, perfektná údržba

Poplatok za údržbu je 13,20 €/m2 ročne.

Veľmi dobrá ponuka, odporúčame!

My v spoločnosti MOJA NEHNUTEĽNOSŤ NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti, podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Sveti Vlas je príjemné mesto na úpätí Starej planiny, 4 km od Slnečného pobrežia. Vzdialenosť od tohto letoviska je naozaj malá. Vďaka výstavbe v obľúbenom Slnečnom pobreží nebude trvať dlho a obe mestá budú prepojené. Oblasť známa ako Sveti Vlas má pomerne zaujímavú históriu, ale z hľadiska cestovného ruchu na svoje slávne časy určite ešte len čaká. Letovisko Sveti Vlas sa nachádza približne 13 kilometrov od mesta Nesebar, ktoré je známe medzi turistami aj milovníkmi zaujímavých pamiatok. Sveti Vlas je pokojnejšie letovisko bez veľkej masy turistov. Pláže sú úzke a menej preplnené ako na Slnečnom pobreží.

V mestečku sa nachádza niekoľko menších pláží, piesočnatých aj kamienkových. More je tu čisté a vstup do mora pozvoľný.

Pláž v letovisku Sveti Vlas je orientovaná na juh. Piesok je jemný a zlatistý, ale v oblasti sa nachádzajú aj romantické kamenisté pláže. Jedinečná kombinácia čistého horského vzduchu, morskej klímy a krásnej prírody. Letné dni sa vyznačujú pokojnými ránami a pomerne chladnými, neuveriteľne príjemnými popoludniami. Jedinečná dlhá, teplá a pokojná jeseň. V posledných rokoch sa v polovici decembra vyskytli teploty 15 stupňov. Zima tu netrvá dlhšie ako mesiac. Ideálna voľba na celoročné vyžitie, klíma sa ukazuje ako veľmi priaznivá pre ľudské zdravie.

Vďaka tomu, že sa mesto nachádza na svahu, môžete navštíviť zalesnené hory a urobiť si príjemnú prechádzku. Ceny sú tu veľmi prijateľné. Príjemné počasie v kombinácii s vlhkejším morským vzduchom sú ideálne pre každého, kto si chce užiť príjemnú dovolenku v prostredí, ktoré rozhodne nie je tak preplnené ako Slnečné pobrežie. Pre týchto turistov ponúka Sveti Vlas príjemnú alternatívu. Môžete tu nasávať jedinečnú atmosféru a tiež si vychutnať povestnú pohostinnosť miestnych obyvateľov. Sveti Vlas je ideálnym miestom pre tých, ktorí chcú stráviť pokojnú dovolenku v krásnej prírode, a tiež pre rodiny s deťmi.

Je tiež na splátky

Mám záujem
Dofinancovanie
Podlažie
2
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
73 m2
Úžitková plocha
64 m2
Terasa
Áno
Bazén
16 bazénov
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
1 km
Lekár
3 km
Kaviareň
2 km
Reštaurácia
110 m
Bar
170 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00