Na predaj na splátky, 2+kk s výhľadom na more, bohato vybavený komplex, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 11892
130,000 €
Plocha 74 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/6
More 20 m
Poplatok za služby 13 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Možnosť predaja na splátky až na 10 rokov! Predstavujeme vám apartmán 2 + kk s krásnym výhľadom na more a záhradu, ktorého celková rozloha je 74,85 m2. Apartmán sa nachádza na prvom poschodí v súkromnom komplexe Marina View Fort Beach v bulharskom meste Sveti Vlas. Dispozične je riešený ako obývacia izba s kuchynským kútom, spálňa, kúpeľňa s WC, terasa s krásnym výhľadom na more a záhradu.

Marina View Fort Beach sa nachádza priamo na piesočnatej pláži, medzi letoviskami Slnečné pobrežie a Sveti Vlas, v oblasti s krásnymi plážami a romantickým názvom "Robinson".

Komplex je postavený na úpätí Starej planiny, čo vytvára jedinečnú klímu a jedinečnú kombináciu prúdenia morského a horského vzduchu.

Infraštruktúra:

3 reštaurácie, bar, cukráreň, 10 bazénov, jeden s umelými vlnami a druhý s vírivkou, 5

5 detských bazénov s vodnými atrakciami, 6 detských ihrísk, 2 obchody

potraviny a jeden obchod s mäsom, obchody na pláži,

suveníry a oblečenie, kadernícke služby, manikúra, pedikúra, kúpeľné centrum s

hammam, sauna, služby prania a žehlenia, zmenáreň, lekáreň,

zdravotné stredisko, posilňovňa, tenisový kurt/minifutbalové ihrisko, fitnescentrum

vonkajší bazén, minigolf, stolný tenis a biliard, volejbalové ihrisko, požičovňa bicyklov, elektronické hry, knižnica a detské zábavné centrum.

Komplex ponúka bezplatné parkovanie, internet a ležadlá v okolí

bazény.

Poplatok za údržbu je 13,20 €/m2 ročne.

Skvelá ponuka, vrelo odporúčame!

My v spoločnosti MOJE VLASTNÍCTVO NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Sveti Vlas je príjemné mestečko na úpätí Starej planiny, 4 km od Slnečného pobrežia. Vzdialenosť od tohto letoviska je naozaj malá. Vďaka výstavbe v obľúbenom Slnečnom pobreží nebude trvať dlho a obe mestá budú prepojené. Oblasť známa ako Sveti Vlas má pomerne zaujímavú históriu, ale z hľadiska cestovného ruchu na svoje slávne časy určite ešte len čaká. Letovisko Sveti Vlas sa nachádza približne 13 kilometrov od mesta Nesebar, ktoré je známe medzi turistami aj milovníkmi zaujímavých pamiatok. Sveti Vlas je pokojnejšie letovisko bez veľkej masy turistov. Pláže sú úzke a menej preplnené ako na Slnečnom pobreží.

V mestečku sa nachádza niekoľko menších pláží, piesočnatých aj kamienkových. More je tu čisté a vstup do mora pozvoľný.

Pláž v letovisku Sveti Vlas je orientovaná na juh. Piesok je jemný a zlatistý, ale v oblasti sa nachádzajú aj romantické kamenisté pláže. Jedinečná kombinácia čistého horského vzduchu, morskej klímy a krásnej prírody. Letné dni sa vyznačujú pokojnými ránami a pomerne chladnými, neuveriteľne príjemnými popoludniami. Jedinečná dlhá, teplá a pokojná jeseň.

Je tiež na splátky

Mám záujem
Dofinancovanie
Podlažie
1
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
74 m2
Úžitková plocha
65 m2
Terasa
Áno
Bazén
10 bazénov
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
1 km
Lekár
3 km
Kaviareň
2 km
Reštaurácia
40 m
Bar
170 m
Škola/škôlka
2 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00