Luxusný a rekreačný rezidenčný projekt, hotel a aquapark, len 250 m od mora, Golem, Albánsko

Golem, Albánsko – ID 13282
V tomto komplexe zostávajú 4 jednotky

Lokalita: Golem, Albánsko

Dátum ukončenia: 18 mesiacov

Rok dokončenia: 2025

Vzdialenosť od mora:250 metrov

Predstavujeme vám ambiciózny developerský projekt, ktorý ponúka moderné a kvalitné bývanie v prestížnej lokalite Golem. Súčasťou tohto komplexu budú nielen komfortné bytové jednotky, ale aj špičkový hotel a aquapark, ktorý si budú môcť obyvatelia a návštevníci užiť.

Nynie majú investori jedinečnú príležitosť získať byty v tomto projekte za výhodné ceny. Po dokončení výstavby sa očakáva nárast hodnoty nehnuteľností, čo prinesie zhodnotenie investície. Splátka je rozdelená na splátky.

Komplex sa nachádza v atraktívnej časti Golemu, len 250 metrov od krásnej a čistej pláže, ktorá je vyhľadávaná turistami. Lokalita ponúka všetku občiansku vybavenosť vrátane celoročne otvorených reštaurácií, obchodov a služieb. Vďaka dobre rozvinutej infraštruktúre bude bývanie v tomto komplexe pre všetkých obyvateľov pohodlné a komfortné.

Komplex bude zahŕňať aj moderné obchodné priestory, ktoré budú priamo na mieste ponúkať rôzne služby a obchody. Táto funkcia zvyšuje atraktívnosť komplexu nielen pre obyvateľov, ale aj pre návštevníkov a turistov. Celkový vzhľad komplexu bude moderný a kvalitný a bude prezentovať luxusné bývanie na vysokej úrovni, ktoré uspokojí aj tých najnáročnejších hostí.

Investícia do tohto projektu je vhodná na zhodnotenie peňazí aj na prenájom. Komplex je ideálny aj na osobné využitie, či už ako trvalý domov alebo rekreačná nehnuteľnosť.

Každý apartmán bude pri odovzdaní vybavený dlažbou, dverami a oknami, s novou výzdobou a kompletne vybavenou kúpeľňou.

Golem je malebné letovisko nachádzajúce sa v blízkosti mesta Durres, ktoré je známe svojimi krásnymi plážami a čistým morom. Táto lokalita je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokojnú dovolenku s pohodlným prístupom k modernému mestskému životu. Golem ponúka nielen oddych na piesočnatých plážach, ale aj širokú ponuku reštaurácií, kaviarní a obchodov, ktoré sú otvorené po celý rok. Vďaka výbornému dopravnému spojeniu a blízkosti hlavných turistických atrakcií je Golem obľúbenou destináciou na dovolenku a investovanie do nehnuteľností.

Jednotky v komplexe

Mezonet 2+kk v luxusnom a rekreačnom rezidenčnom projekte, len 250 m od mora, Golem, Albánsko
na splátky žiadaný komplex žiadaná lokalita
47 m2
2+kk
1/7
250 m
72,000 €
Šipka vpravo
3+kk v luxusnom a rekreačnom rezidenčnom projekte, len 250 m od mora, Golem, Albánsko
na splátky žiadaný komplex žiadaná lokalita
86 m2
3+kk
3/7
250 m
122,500 €
Šipka vpravo
2+kk v luxusnom a rekreačnom rezidenčnom projekte, len 250 m od mora, Golem, Albánsko
na splátky žiadaný komplex žiadaná lokalita
72 m2
2+kk
5/7
250 m
104,500 €
Šipka vpravo
2+kk v luxusnom a rekreačnom rezidenčnom projekte, len 250 m od mora, Golem, Albánsko
na splátky žiadaný komplex žiadaná lokalita
68 m2
2+kk
4/7
250 m
98,790 €
Šipka vpravo
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00