Luxusné 2 + kk v Nesebare, 350m od pláže, krásny komplex Poseidon

Nesebar, Bulharsko – ID 14681
145,000 €
Plocha 68 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 4/6
More 350 m
Poplatok za služby 12 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na našich stránkach nájdete ďalších 200 nehnuteľností v tomto regióne! Predstavujeme vám predaj apartmánu 2 + kk vo vyhľadávanej lokalite Nesebar, ktorý ponúka pohodlné bývanie len 350 metrov od piesočnatej pláže. Tento priestranný apartmán s celkovou plochou 68,4 m² sa nachádza na štvrtom podlaží šesťpodlažného tehlového domu s výťahom a je kompletne vybavený na okamžité nasťahovanie. Súčasťou bytu je aj priestranná terasa, ktorá je ideálna na relaxáciu a užívanie si príjemnej atmosféry prímorského prostredia.

Komplex, kde sa apartmán nachádza, ponúka množstvo prémiových služieb a vybavenia, vrátane dvoch vonkajších bazénov, reštaurácie, recepcie, 24hodinové ostrahy a starostlivo udržiavaných záhrad. Vďaka skvelej lokalite máte na dosah všetku občiansku vybavenosť - školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, poštu, supermarkety a ďalšie služby. Výborné spojenie verejnou dopravou a ľahký prístup na hlavné cestné ťahy zaisťujú perfektnú dostupnosť do všetkých častí mesta i okolia.

Tento apartmán je vhodný ako pre letnú dovolenku, tak pre celoročné bývanie vďaka stabilným teplotám a príjemnej klíme regiónu. Ročný poplatok za údržbu je 12 €/m², čo zaručuje vysoký štandard a kvalitu poskytovaných služieb v komplexe.

Nesebar patrí medzi najstaršie mestá v Európe a je zapísaný na zozname svetového dedičstva UNESCO. Mesto je známe svojimi historickými pamiatkami, úzkymi uličkami a tradičnými reštauráciami s balkánskou kuchyňou. Kombinácia krásnych pláží a kultúrneho bohatstva robí z Nesebaru jedno z najobľúbenejších miest na bulharskom pobreží Čierneho mora.

Tento apartmán je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú výhodnú investíciu do nehnuteľnosti pri mori alebo pohodlné bývanie s prístupom ku všetkým výhodám moderného rezidenčného komplexu.

Prečo kúpiť nehnuteľnosť od nás? Naša spoločnosť MOJA NEHNUTEĽNOSŤ U MORA sa špecializuje na predaj, prenájom a správu nehnuteľností v turisticky atraktívnych lokalitách ako Nesebar, Slnečné pobrežie, Ravda a ďalšie. Ponúkame kompletné služby od poradenstva pri kúpe nehnuteľnosti až po popredajný servis a správu nehnuteľností. Na bulharskom pobreží pôsobíme celoročne a ako miestni odborníci vám garantujeme osobný prístup a vysokú profesionalitu.

Kúpou nehnuteľnosti naša spolupráca nekončí, ale začína – radi vám pomôžeme so všetkou starostlivosťou o váš nový apartmán a zaistíme, aby vaša investícia bola výhodná a dlhodobo udržateľná.

Podlažie
4
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Plocha
68 m2
Úžitková plocha
60.2 m2
Terasa
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
930 m
Lekár
110 m
Kaviareň
400 m
Reštaurácia
70 m
Bar
340 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00