Belvedere Holiday Club, Bansko, Bulharsko

Bansko, Bulharsko – ID 14409
V tomto komplexe zostávajú 3 jednotky

Predstavujeme vám nádherné apartmány rôznych dispozícií a výmer, ktoré sa nachádzajú len 100 metrov od výťahu v Bansku!

Komplex Belvedere Holiday Club je uzavretého typu a má luxusné apartmány v kombinácii s úžasným vybavením: recepcia, reštaurácia, lobby bar, vnútorný a vonkajší bazén, sauna, jacuzzi, parný kúpeľ, solárium. Nachádza sa len dve až tri minúty chôdze od gondoly.

Komplexné vybavenie
- Reštaurácia
- Vnútorný bazén s detskou časťou
- Vonkajší bazén s detskou časťou a barom pri bazéne
- Luxusná hlavná recepcia v bloku 1 a menšie recepcie v ostatných blokoch
- Lobby priestor
- Lobby bar
- Detská izba
- Biznis centrum
- Konferenčná sála
- Úschovňa lyží a golfových palíc
- Podzemná garáž a parkovisko,
- Upravené záhrady s osvetlením a chodníkmi
- 2 sauny
- 2 parné kúpele
- Jacuzzi
- 2 soláriá
- Masáže
- Relaxačné miestnosti

Lokalita a miestne atrakcie
Tento projekt, ktorý sa nachádza len 100 m od hlavnej stanice gondoly a známej ulice Glazne, má neuveriteľne dobrú polohu a poskytuje obyvateľom ľahký prístup ku všetkým zariadeniam. Centrum historického mesta Bansko je vzdialené 800 metrov cez pôvabné dláždené uličky a nehnuteľnosti zo 16. storočia. Mnohí toto malebné mesto prirovnávajú k mestečkám v Pyrenejách a Alpách. Vďaka skvelej lyžovačke a cenám sa nemožno čudovať, že sa ľudia sťahujú z Álp do Banska. Najhorúcejšia nová lyžiarska destinácia v Európe. Len 5 km od tohto komplexu sa nachádza aj golfové ihrisko, čo mu dodáva vynikajúcu celoročnú príťažlivosť, ktorú mnohé oblasti Bulharska jednoducho nemajú. Možnosť lyžovať v zime a potom hrať golf vo vlhkom lete v Bansku je veľmi atraktívna kombinácia pre majiteľov rekreačných domov aj investorov.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých ohľadoch.
Kúpou sa náš vzťah nekončí, ale iba začína.
Tím MNM

Niečo viac o Bansku:
Mesto sa nachádza v nadmorskej výške 927 metrov nad morom, v údolí, kde sa stretávajú tri pohoria - Pirin, Rodopy a Rila.
Na jednej strane Rodopy, na druhej strane Rila - s najvyšším vrchom Balkánskeho polostrova Musala (2925 m) a na tretej strane Pirin.
Mesto Bansko je hlavným administratívnym a kultúrno-ekonomickým centrom v regióne. Bansko je obľúbenou destináciou, pretože je blízko Grécka - len 140 km od Egejského mora. 6 km od Banska sa nachádzajú horúce minerálne pramene.
Bansko má totiž všetko!
Zimná turistika
Podľa európskeho prieskumu lyžiarskych stredísk v Európe patrí Bansko medzi najobľúbenejšie strediská. Strediská sú rozdelené do šiestich kategórií podľa dĺžky zjazdoviek. So zjazdovkami dlhými od 51 do 100 km je Bansko na prvom mieste! Je najlacnejším strediskom v tejto kategórii spomedzi 400 skúmaných stredísk. Bansko ponúka 75 km profesionálne upravených a spoľahlivo udržiavaných zjazdoviek, dobrú lyžiarsku školu a lyžiarsky obchod, ktorý je k dispozícii lyžiarom a snowboardistom.
27 km moderných vysokokapacitných vlekov prepraví hostí rýchlo a pohodlne na zjazdovky, ktoré sú perfektne upravené s bezchybne fungujúcimi zariadeniami.
Lyžiarsky areál má spolu 17 značených tratí s celkovou dĺžkou 65 km, z toho 9 km tvoria lyžiarske cesty. Bansko ponúka jedinečnú možnosť nepretržitého zjazdu v dĺžke 16 km. Posledných 7 km zjazdovky, ktorá spája lyžiarske stredisko s mestom Bansko, je vybavených 40 delami na umelé zasnežovanie a osvetlením na večerné lyžovanie.
Celkový počet vlekov je 23 - sedem sedačiek, z toho dve nové, 6 vlekov a desať detských vlekov. K dispozícii je mobilný kolotoč, nové detské vleky a detská škôlka.

Jednotky v komplexe

3+kk vo výbornom stave, 100 m od lyžiarskeho vleku, Bansko
žiadaná lokalita výhodná cena Zľava
88 m2
3+kk
1/6
100 m
83,638 € 88,300 €
Šipka vpravo
2+kk na skvelom mieste, 100 m od lyžiarskeho vleku, Bansko
žiadaná lokalita výhodná cena Zľava
61 m2
2+kk
1/6
100 m
58,273 € 64,300 €
Šipka vpravo
2+kk, skvelá poloha len 100 m od lyžiarskeho vleku, Bansko
žiadaná lokalita výhodná cena Zľava
65 m2
2+kk
1/6
100 m
62,244 € 68,000 €
Šipka vpravo
Obchod
220 m
Lekár
720 m
Kaviareň
270 m
Reštaurácia
190 m
Bar
170 m
Škola/škôlka
420 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00