Atlantis, Sarafovo, Bulharsko

Sarafovo, Bulharsko – ID 13820
V tomto komplexe zostávajú 2 jednotky

Predstavujeme vám krásne apartmány v súkromnom komplexe Atlantis v bulharskom meste Sarafovo.
Komplex, v ktorom sa apartmány nachádzajú, sa nachádza v druhej línii pri mori, v pobrežnej oblasti Burgasu - Sarafovo, je situovaný len pár krokov od morského pobrežia, pár minút jazdy od letiska v Burgase a centra mesta. Komplex je vhodný na rekreáciu a turistiku, ako aj na organizovanie konferencií, seminárov a obchodných stretnutí.

Komplex ponúka originálny dizajn a štýlové vybavenie. Je diskrétny a elegantný a nachádza sa v srdci štvrte Sarafovo.
Reštaurácia Loft je ideálnym miestom na obchodné stretnutia, koktailové večierky, oslavy narodenín a sviatkov, plesy, firemné večierky, súkromné oslavy a svadby.
Reštaurácia má hlavnú sálu s kapacitou 65 miest a banketovú sálu s kapacitou 200 miest. Súčasťou komplexu je aj lobby bar, wellness centrum, bowlingová dráha, detské ihrisko a 2 konferenčné miestnosti s kompletným technickým vybavením. počas k dispozícii pre našich hostí aj dva vonkajšie bazény pre dospelých a deti, bar pri bazéne, ktorý v letnej sezóne ponúka rôzne osviežujúce nápoje, koktaily a čerstvé šťavy.
V kúpeľoch sa nachádza sauna, parný kúpeľ, aromatická bio sauna, vnútorný bazén s vírivkou a studeným bazénom, parný kúpeľ a Kleopatrin kúpeľ, ruské a turecké kúpele. Ergoterapeuti vykonávajú rôzne druhy masáží, terapií, procedúr, roztok chloridu sodného a bahna, fyzioterapiu. V komplexe sa nachádza veľké fitnescentrum a bar.
Komplex ponúka výborné podmienky na organizovanie školení a seminárov. Konferenčné miestnosti komplexu sú vybavené plátnom, flipchartom, multimediálnym projektom a prednáškovou miestnosťou. Sály sú ozvučené a majú stály prístup na internet. V závislosti od podujatia je možné na žiadosť organizátora zabezpečiť sedenie. Na coffee breaky a prednášky máme k dispozícii veľké foyer a záhradu s jedinečným výhľadom. Bowlingová dráha je ideálnym miestom na zábavu. K dispozícii je 6 bowlingových dráh, biliardový stôl, ruský biliard, arkádové hry a šípky.

V spoločnosti MOJE NEHNUTEĽNOSTI NA MORE ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.
Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.
Kúpou náš vzťah nekončí, ale iba začína.
Tím MNM

Sarafovo je jedna z nových štvrtí Burgasu na pobreží s viac ako 4 000 obyvateľmi. Kombinácia výhodných dopravných uzlov vrátane medzinárodného letiska Burgas vzdialeného 2 km, blízkosť letoviska Pomorie, Slnečného pobrežia, mesta Nesebar a príjemných klimatických podmienok priťahuje v posledných rokoch čoraz viac turistov. Sarafovo má dlhú promenádu a 4 km dlhú pláž. Piesok na pláži a jej obsah sú veľmi podobné tým v Pomorí. Väčšinou je piesok takmer čierny s bohatým zložením železa, mangánu a horčíka. Tmavý piesok absorbuje slnečné žiarenie, rýchlejšie sa zahrieva a má liečivé vlastnosti. Vzdialenosť od letiska je menej ako 2 km, od centra Burgasu 10 km, od Varny 105 km. Na akékoľvek miesto sa dá pohodlne dostať mestskými a medzimestskými letmi, k dispozícii je aj dobre organizovaná verejná doprava. Vzdialenosť od Slnečného pobrežia a Nesebaru je približne 15 km. Do Burgasu sa dostanete za 15 minút autobusom, ktorý premáva každých 30 minút na letisko a po 20:00 každú hodinu.

Jednotky v komplexe

Vynikajúci apartmán s 1 spálňou a výhľadom na more, v špičkovom komplexe Atlantis, Sarafovo
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita
44 m2
1+kk
2/7
300 m
51,900 €
Šipka vpravo
Perfektný 2+kk, top komplex Atlantis, Sarafovo
žiadaný komplex žiadaná lokalita

Perfektný 2+kk, top komplex Atlantis, Sarafovo

Sarafovo, Bulharsko – ID 12271

63 m2
2+kk
3/7
300 m
88,000 €
Šipka vpravo
Výhľad na more
Áno
Bazén
3 bazény
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
670 m
Lekár
360 m
Kaviareň
780 m
Reštaurácia
50 m
Bar
170 m
Škola/škôlka
580 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00