Zariadený apartmán s krásnym výhľadom na hory, v Kotor, Morinj

Morinj, Čierna Hora – ID 12767
170,000 €
Plocha 58 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/4
More 150 m
Stav K nastěhovanie

Jednoizbový apartmán na predaj v komplexe s bazénom v Kotore, Morinj.

V pokojnej lokalite v blízkosti mora sa nachádza tento krásny apartmán s jednou spálňou s rozlohou 58 m², ktorý sa nachádza na 2. poschodí.

Dispozícia apartmánu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s jedálenským kútom spojenú s otvorenou kuchyňou, spálňu, kúpeľňu a terasu. Byt je kompletne zariadený a vybavený, predáva sa so všetkým nábytkom.

Pre vaše maximálne pohodlie má byt vyhrievané podlahy v kuchyni a kúpeľni. Z terasy je nádherný výhľad na okolité hory, čo mu dodáva na atraktivite. Parkovanie je k dispozícii pred budovou a v jej okolí.

Apartmán sa nachádza len 150 metrov od mora, čo z neho robí ideálne miesto na letnú dovolenku alebo trvalé bývanie.

Kotor je jedno z najkrajších miest Čiernej Hory, známe svojou bohatou históriou a kultúrnym dedičstvom. Leží v úchvatnom zálive Boka Kotorská, ktorý je zapísaný na zozname svetového dedičstva UNESCO. Historické centrum mesta je plné úzkych uličiek, starobylých kostolov a pevností, ktoré ponúkajú jedinečnú atmosféru a šarm.

Morinj, malebná dedinka neďaleko Kotoru, je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokoj a oddych. Ponúka nádherné pláže, čisté more a úžasné scenérie. Morinj je známy aj vynikajúcimi reštauráciami, ktoré ponúkajú čerstvé morské plody a miestne špeciality. V oblasti sa nachádza množstvo turistických a cyklistických trás, ktoré vám umožnia spoznávať krásy čiernohorskej prírody.

Prečo investovať v Kotore, Morinj

Kotor a jeho okolie predstavujú atraktívnu investičnú príležitosť vzhľadom na rastúci záujem turistov a rastúce ceny nehnuteľností. Tento región ponúka vysokú kvalitu života, nádhernú prírodu a bohatú kultúrnu scénu. Investovanie do nehnuteľností v tejto oblasti je nielen bezpečné, ale aj veľmi perspektívne.

Nenechajte si ujsť príležitosť vlastniť tento nádherný apartmán v jednom z najkrajších miest Čiernej Hory. Kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií a obhliadku.

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Plocha
58 m2
Úžitková plocha
56 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00