Zariadený apartmán s 2 spálňami, len 450 m od pláže, komplex Sea Fort Club, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulharsko – ID 14625
83,600 €
Plocha 74 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/5
More 450 m
Poplatok za služby 15 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj moderný apartmán 2 + kk s celkovou rozlohou 74 m², ktorý sa nachádza na prízemí päťposchodovej tehlovej budovy s výťahom v obľúbenom letovisku Sveti Vlas, Burgas, Bulharsko. Tento elegantný apartmán je ideálny na trvalé bývanie, ako aj na rekreačné využitie a na prenájom. Dispozične zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom, útulnú spálňu, kúpeľňu s WC a balkón, ktorý ponúka dostatok priestoru na relaxáciu.

Apartmán sa nachádza vo vyhľadávanom komplexe, ktorý poskytuje všetko, čo potrebujete na pohodlné a príjemné bývanie. K dispozícii sú dva vonkajšie bazény, starostlivo udržiavaná zeleň, reštaurácia, recepcia a 24-hodinová bezpečnostná služba. Parkovanie je zabezpečené priamo v areáli.

Výhodná poloha. V blízkosti nájdete všetku občiansku vybavenosť - zdravotnícke zariadenia, poštu, obchody, služby a supermarket. Dopravnú dostupnosť zabezpečuje mestská hromadná doprava, autobusy a cestné spoje, ktoré umožňujú rýchle spojenie s okolitými mestami.

Poplatok za údržbu je 14,5 EUR/m² ročne.

Byt je kompletne vybavený a pripravený na okamžité nasťahovanie. Obhliadky sú možné ihneď po dohode.

Spoločnosť MY PROPERTY BY THE SEA ponúka široký výber kvalitných a overených nehnuteľností v Bulharsku. Pomôžeme vám nájsť ideálnu investíciu podľa vašich požiadaviek, ktorá zachová hodnotu vašich financií. Sme miestni odborníci pôsobiaci v Bulharsku po celý rok a poskytujeme kompletný servis pri kúpe, prenájme a správe nehnuteľností v lokalitách ako Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších. Postaráme sa o vašu nehnuteľnosť od A po Z. Spoľahnite sa na nás vo všetkých ohľadoch. Naša spolupráca sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Sveti Vlas je malebné mestečko, ktoré sa nachádza na úpätí pohoria Stará Planina, len 4 km od Slnečného pobrežia. Toto miesto ponúka príjemné podnebie s kombináciou horského a morského vzduchu, ktorý má priaznivý vplyv na zdravie. Sveti Vlas je známy svojimi krásnymi plážami a pokojnou atmosférou, ideálnou pre rodiny s deťmi a tých, ktorí hľadajú pokojné a relaxačné prostredie. Letovisko poskytuje všetky podmienky na pohodlný život a celoročné bývanie.

Podlažie
1
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Plocha
74 m2
Úžitková plocha
65.12 m2
Balkón
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
1 km
Lekár
3 km
Kaviareň
2 km
Reštaurácia
230 m
Bar
160 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00