Zariadený apartmán s 2 spálňami a panoramatickým výhľadom, kúpeľné mesto Velingrad

Velingrad, Bulharsko – ID 13055
93,500 €
Plocha 68 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 4/4
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Objavte Bulharsko inak! Krásny apartmán v krásnom kúpeľnom meste Velingrad! Ponúkame vám 2-izbový apartmán v kvalitnom apartmánovom dome vo Velingrade. Celková rozloha je 68 m2, nachádza sa na poslednom štvrtom poschodí, orientácia je na východ. Dispozícia: chodba, priestranná obývacia izba s kuchynským kútom, spálňa, kúpeľňa s WC a balkón s panoramatickým výhľadom.

Bytový dom sa nachádza v najatraktívnejšej časti kúpeľného strediska Velingrad! Nehnuteľnosť sa nachádza len kúsok od 5* kúpeľných komplexov a pri borovicovom lese!!!

V komplexe sa nachádza gril a súkromné parkovisko!!!

Jedinečná ponuka, odporúčame!

O správu nehnuteľnosti sa postaráme od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých ohľadoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Velingrad je najväčšie kúpeľné stredisko v Bulharsku, ktoré sa nachádza v malebnom pohorí Rodopy! Velingrad, známy ako "hlavné mesto kúpeľov" Balkánu, už viac ako storočie láka turistov z celého sveta. Mesto je známe svojimi liečivými minerálnymi prameňmi a môže sa pochváliť množstvom kúpeľov a wellness centier, ktoré ponúkajú celý rad procedúr na podporu relaxácie a omladenia. Od tradičných bulharských kúpeľov až po moderné termálne bazény si návštevníci môžu dopriať celý rad terapií určených na ozdravenie tela a mysle. Okrem preslávených kúpeľných zariadení ponúka Velingrad aj množstvo outdoorových aktivít pre milovníkov prírody. Okolité pohorie Rodopy je domovom mnohých turistických chodníkov a neďaleká priehrada Batak ponúka celý rad vodných športov vrátane kúpania, rybolovu a jazdy na kajaku. Či už hľadáte oddych, dobrodružstvo alebo kultúru, Velingrad vám má čo ponúknuť. Prečo čakať? Objavte čaro tohto čarovného kúpeľného mesta na vlastné oči!

Sofia - 125 km

Bansko- 75 km

Podlažie
4
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Plocha
68 m2
Úžitková plocha
59.84 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00