Vkusne zariadený apartmán s balkónom a parkovacím miestom v Ulcinj, Čierna Hora

Ulcinj, Čierna Hora – ID 14601
82,000 €
Plocha 46 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/5
More 800 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 478 €
Ročný výnos: 7.0%

Tento vkusne zariadený apartmán s rozlohou 46 m² sa nachádza na druhom poschodí modernej budovy s výťahom a ponúka pohodlné a praktické bývanie.

Dispozícia bytu zahŕňa vstupnú chodbu, kúpeľňu, priestrannú spálňu a svetlú obývaciu izbu s kuchynským kútom. Z obývacej izby je priamy vstup na balkón, kde si môžete vychutnať príjemné chvíle na čerstvom vzduchu a krásny výhľad na okolie.

Apartmán je vybavený klimatizáciou, ktorá zabezpečuje pohodlie počas horúcich letných mesiacov.

K apartmánu patrí aj vlastné parkovacie miesto, čo je veľkou výhodou najmä v turisticky obľúbených oblastiach, ako je Ulcinj.

Vzdialenosť od mora je len 800 metrov, takže pláž máte takmer na dosah ruky.

Mesto Ulcinj je plné občianskej vybavenosti - sú tu reštaurácie, kaviarne, obchody, lekárne a všetky potrebné služby, čo z tejto lokality robí ideálne miesto na trvalé bývanie a rekreáciu.

Vlastniť nehnuteľnosť pri mori prináša nespočetné výhody. Okrem možnosti každodenného relaxu na pláži ponúka apartmán pri mori aj skvelú investičnú príležitosť. Nehnuteľnosti v Čiernej Hore sú stále veľmi žiadané, či už na osobné použitie, alebo na rekreačný prenájom. Vďaka rastúcemu cestovnému ruchu v tejto oblasti hodnota týchto nehnuteľností neustále rastie, čo z nej robí nielen príjemnú dovolenkovú destináciu, ale aj atraktívnu dlhodobú investíciu.

Ulcinj, jedno z najstarších miest na pobreží Jadranského mora, je známy svojimi rozsiahlymi piesočnatými plážami, z ktorých najznámejšia je známa Velika Plaža, ktorá sa tiahne pozdĺž 13 km pobrežia. Mesto Ulcinj ponúka bohatú históriu, malebnú architektúru a pestrý kultúrny život. Návštevníci si môžu vychutnať tradičnú miestnu kuchyňu v mnohých reštauráciách, prezrieť si staré mesto alebo sa venovať rôznym vodným športom. V okolí sa nachádzajú aj nádherné prírodné scenérie, napríklad prírodná rezervácia Ada Bojana, ktorá je rajom pre milovníkov prírody a vodných športov.

Čierna Hora, malebná krajina na Balkáne, sa stáva čoraz obľúbenejšou medzi investormi do nehnuteľností aj turistami. Krajina ponúka nádherné prírodné scenérie, od horských oblastí až po krištáľovo čisté more, ako aj bohatú históriu a kultúrne dedičstvo. Mierne stredomorské podnebie a dlhá letná sezóna robia z Čiernej Hory ideálne miesto na trvalé bývanie aj na rekreačné účely. Okrem nádhernej prírody ponúka Čierna Hora výhodné podmienky pre zahraničných investorov, vďaka čomu je jednou z najlepších destinácií na kúpu nehnuteľností.

Spoločnosť mojenemovitostumore je renomovaným sprostredkovateľom predaja nehnuteľností v Čiernej Hore. Ponúkame široký výber apartmánov, víl a iných nehnuteľností pri mori s možnosťou prispôsobiť ponuku vašim špecifickým požiadavkám. Poskytujeme profesionálne poradenstvo a kompletný rozsah služieb, ktoré zahŕňajú právnu podporu, pomoc pri vypĺňaní potrebných dokumentov a zabezpečenie bezpečného prevodu vlastníctva. Naše dlhoročné skúsenosti a znalosť trhu nám umožňujú ponúkať klientom tie najlepšie nehnuteľnosti za konkurencieschopné ceny.

Nájdeme nehnuteľnosť, ktorá bude vyhovovať vašim potrebám: Či už hľadáte útulný apartmán s výhľadom na more, luxusnú vilu alebo investičnú nehnuteľnosť v Čiernej Hore, sme tu pre vás. Kontaktujte nás s vašimi požiadavkami a my vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť, ktorá zodpovedá vašim potrebám a želaniam. Ponúkame individuálny prístup, aby ste boli s kúpou plne spokojní.

Využite túto jedinečnú ponuku a splňte si svoj sen o vlastnom dome pri mori v krásnej a slnečnej Čiernej Hore.

Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Plocha
46 m2
Úžitková plocha
44 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00