priestranný rodinný dom 3+kk v komplexe Green Vill, Gorica

Gorica, Bulharsko – ID 12509
115,000 €
Plocha 400 m2
Dispozícia 3+kk
More 18 000 m
Poplatok za služby 1,200 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Nedotknutá príroda a pokoj v blízkosti pláže! Ponúkame na predaj dvojpodlažný dom 3 + kk v komplexe Green Vill, v obci Gorica. Celková plocha domu je 127 m2, pozemok má 400 m2.

Dispozícia: obývacia izba s kuchynským kútom, dve spálne, dve kúpeľne s WC, balkón, terasa so záhradou.

V komplexe sa nachádza bazén s rozmermi 17 x 6 metrov a kombinovaný detský bazén.

Priestor pred bazénom je vybavený miestami na oddych.

V komplexe sa nachádza 17 domov. Množstvo zelene, ruží a iných kvetov. Všetky domy sú vybavené diaľkovým bezpečnostným systémom.

K dispozícii je aj parkovisko

Poplatok za údržbu zahŕňa: - celoročnú a nepretržitú fyzickú ochranu, starostlivosť o zeleň v spoločných priestoroch, upratovanie areálu, drobné bežné opravy a údržbu inžinierskych sietí a komunikácií komplexu a bezprostredného okolia, servis bazéna, inžinierske siete v spoločných priestoroch. Dom sa nachádza v krásnej, zelenej ekologickej lokalite. Vzdialenosť od Slnečného pobrežia je 18 km.

Poplatok za údržbu je 1200 € ročne.

My v spoločnosti MOJE VLASTNÍCTVO NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Gorica je malebná dedinka, ktorá sa nachádza na úpätí pohoria Stará Planina. V obci sa nachádza minerálny prameň. Obec má dobre rozvinutú infraštruktúru: škola, obchody, reštaurácie, rehabilitačné stredisko, pošta, autobusová doprava, administratíva. Nachádza sa 18 km od mora a letoviska Slnečné pobrežie a 35 km od Burgasu. Medzi Goricou a susednými obcami premáva pravidelná autobusová doprava.

My v spoločnosti MOJA NEHNUTEĽNOSŤ NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčný výber kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme Bulhari a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Skvelá lokalita - na úpätí Starej planiny, v blízkosti lesa, s príjemným panoramatickým výhľadom v ekologicky čistej oblasti.

Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Plocha
400 m2
Pozemok
400 m2
Úžitková plocha
127 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
70 m2
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00