Priestranný apartmán s 2 spálňami v luxusnom komplexe Harmony Palace, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14651
74,900 €
Plocha 47 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 4/7
More 500 m
Poplatok za služby 21 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám exkluzívny apartmán o veľkosti 2+kk a celkovej rozlohe 47 m², ktorý sa nachádza na štvrtom poschodí sedemposchodovej budovy v prestížnom komplexe Harmony Palace na Slnečnom pobreží v Bulharsku. Apartmán ponúka obývaciu izbu s kuchynským kútom, spálňu, kúpeľňu s WC a balkón s krásnym výhľadom. Tento moderný a štýlovo zariadený apartmán je ideálny na vlastné bývanie aj ako investícia na prenájom.

Hlavnými výhodami bytu sú:

Vzdialenosť od pláže.

Kompletné vybavenie a pripravenosť na okamžité užívanie.

Perfektná poloha v centre Slnečného pobrežia s výbornou dostupnosťou všetkých služieb a atrakcií.

Ročný poplatok za údržbu: 21 EUR/m².

O komplexe Harmony Palace. Nachádza sa na skvelom mieste na Slnečnom pobreží, len 500 metrov od pláže. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pohodlné a komfortné bývanie so všetkými službami na dosah.

Zariadenia a služby hotela Harmony Palace:

Kúpeľné centrum s relaxačnými procedúrami.

Športová hala s moderným vybavením.

Vonkajší bazén a detský bazén.

Detské ihrisko a vonkajšie oddychové zóny.

Pergoly a oddychové zóny v záhrade.

Recepcia s nepretržitou prevádzkou, bezpečnostná služba a kamerový systém.

Parkovisko pre obyvateľov.

O lokalite Slnečné pobrežie - ideálna destinácia na dovolenku a investovanie

Slnečné pobrežie je najväčšie a najznámejšie letovisko na bulharskom pobreží Čierneho mora, ktoré sa nachádza len 30 km severne od Burgasu. Oblasť je známa svojou 8 km dlhou plážou s jemným zlatistým pieskom, pozvoľným vstupom do mora a výbornými klimatickými podmienkami, vďaka čomu je ideálna pre rodiny s deťmi a seniorov. V letovisku sa nachádza množstvo kaviarní, reštaurácií, obchodov a zábavných podnikov.

Slnečné pobrežie je obľúbené aj pre svoju živú atmosféru, množstvo kultúrnych podujatí a festivalov počas letnej sezóny. Pozdĺž pláže vedie promenáda, ktorá spája Slnečné pobrežie s historickým mestom Nesebar, zapísaným na zozname UNESCO. V okolí letoviska sa nachádza aj množstvo atrakcií vrátane aquaparku Action, ktorý ponúka tobogány, bazény, reštaurácie a ďalšiu zábavu pre všetky generácie.

Prečo si kúpiť nehnuteľnosť na Slnečnom pobreží prostredníctvom spoločnosti MOJE VLASTNÍCTVO PRI MORI?

MY PROPERTY BY THE SEA je renomovaná spoločnosť s dlhoročnými skúsenosťami na bulharskom realitnom trhu. Špecializujeme sa na predaj a správu nehnuteľností v obľúbených prímorských lokalitách, ako sú Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Poskytujeme kompletné služby od A po Z vrátane právneho poradenstva, pomoci pri kúpe, prenájme nehnuteľností a popredajných služieb. Sme miestni odborníci, na ktorých sa môžete spoľahnúť!

Ak hľadáte svoj vysnívaný apartmán na pláži alebo investičnú príležitosť na Slnečnom pobreží, neváhajte nás kontaktovať! Radi vám poskytneme viac informácií a zorganizujeme prehliadku tohto krásneho apartmánu.

Podlažie
4
Počet podlaží
7
Dispozícia
2+kk
Plocha
47 m2
Úžitková plocha
41.36 m2
Balkón
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
180 m
Lekár
1 km
Kaviareň
300 m
Reštaurácia
190 m
Bar
160 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00