Priestranný a pohodlný rodinný dom s viacerými apartmánmi na predaj v blízkosti Veľkej pláže v Ulcinji

Ulcinj, Čierna Hora – ID 14603
380,000 €
Plocha 350 m2
Dispozícia iný
More 800 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 2217 €
Ročný výnos: 7.0%

Tento viacbytový rodinný dom je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderné a pohodlné bývanie v krásnom prostredí Čiernej Hory.

Dom ponúka široké možnosti bývania a investovania vďaka svojej polohe v blízkosti známej Veľkej pláže a flexibilnému dispozičnému riešeniu.

Nehnuteľnosť má štyri podlažia, pričom každé z nich je plne využité pre maximálny komfort a praktickosť.

Suterén s rozlohou 41 m² ponúka kuchyňu, práčovňu a špajzu - ideálny priestor na zabezpečenie pohodlného zázemia a organizácie domácnosti.

Prvé poschodie s rozlohou 85 m² tvorí priestranný trojizbový byt s dvoma modernými kúpeľňami a veľkým balkónom s rozlohou 20 m². Tento balkón poskytuje nádherný výhľad na okolitú krajinu a je ideálnym miestom na relaxáciu po náročnom dni.

Na druhom poschodí sa nachádzajú tri samostatné apartmány s celkovou rozlohou 85 m². Každý apartmán má vlastný balkón, čo zvyšuje jeho atraktívnosť nielen na rodinné bývanie, ale aj na prenájom.

Tretie poschodie je rozdelené podobne ako druhé a ponúka ďalšie tri apartmány s rozlohou 82 m², každý s vlastným balkónom s nádherným výhľadom na more. Tu si môžete vychutnať osviežujúcu morskú panorámu a pozorovať nádherné západy slnka.

Dom je kompletne zariadený, čo znamená, že je pripravený na okamžité nasťahovanie alebo využitie na krátkodobý či dlhodobý prenájom. Vďaka rozdeleniu na viacero apartmánov je nehnuteľnosť dokonale vhodná ako investičná príležitosť na turistický prenájom v atraktívnej oblasti.

V blízkosti domu nájdete všetku potrebnú občiansku vybavenosť - reštaurácie, kaviarne, obchody, lekárne a služby, ktoré vám uľahčia každodenný život. Dom sa nachádza približne 800 metrov od známej Veľkej pláže, čo ocenia najmä milovníci mora a vodných športov.

Nehnuteľnosti pri mori v Čiernej Hore sú v posledných rokoch čoraz obľúbenejšie, a to ako na bývanie, tak aj na investíciu. Blízkosť mora prináša jedinečný životný štýl s možnosťou každodenného relaxu na pláži, ale zabezpečuje aj stály záujem turistov. Vďaka priaznivým klimatickým podmienkam a rastúcemu turistickému ruchu je investícia do nehnuteľnosti v tejto oblasti mimoriadne výhodná. Vlastníctvo tohto domu vám umožní nielen krásny domov, ale aj zaujímavý príjem z prenájmu.

Ulcinj, jedno z najstarších miest na jadranskom pobreží, sa môže pochváliť bohatou históriou, kultúrnymi pamiatkami a rozsiahlymi plážami, ako je Velika Plaža - najdlhšia piesočná pláž na Balkáne. Mesto je známe svojou priateľskou atmosférou, bohatou gastronómiou a rozmanitými možnosťami trávenia voľného času. Vďaka svojej strategickej polohe je Ulcinj skvelým východiskovým bodom na výlety do ďalších krásnych miest Čiernej Hory a okolitých krajín. Je ideálnou destináciou pre rodiny, športových nadšencov a investorov, ktorí hľadajú lukratívne príležitosti.

Čierna Hora je krajina s jedinečnou kombináciou nádhernej prírodnej scenérie, horských panorám a čistého mora. Ponúka nielen slnečné pobrežie, ale aj bohaté kultúrne dedičstvo a množstvo turistických atrakcií. Pre tých, ktorí hľadajú domov alebo investíciu v zahraničí, je Čierna Hora ideálnou voľbou - rozvíjajúca sa ekonomika, stabilný trh s nehnuteľnosťami a atraktívne podmienky pre zahraničných investorov robia z tejto krajiny veľmi zaujímavú destináciu.

Mojenemovitostumore ponúka spoľahlivé a profesionálne služby v oblasti predaja nehnuteľností v Čiernej Hore. Naši odborníci vám pomôžu nájsť nehnuteľnosť podľa vašich požiadaviek a zorganizujú celý proces od právnych záležitostí až po konečný prevod. Máme dlhoročné skúsenosti a hlboké znalosti miestneho trhu, vďaka čomu vám môžeme ponúknuť najlepšie možnosti za konkurenčné ceny.

Nájdeme vám nehnuteľnosť, ktorá bude vyhovovať vašim potrebám: Či už hľadáte luxusný dom s výhľadom na more, priestranný byt na rodinné bývanie alebo nehnuteľnosť vhodnú na prenájom, radi vám pomôžeme nájsť tú správnu. Kontaktujte nás a nechajte si od nás pripraviť ponuku šitú na mieru vašim potrebám.

Využite túto jedinečnú príležitosť vlastniť dom v blízkosti nádhernej pláže Velika Plaža v jednej z najkrajších oblastí Čiernej Hory.

Počet podlaží
4
Dispozícia
iný
Výhľad na more
Áno
Plocha
350 m2
Pozemok
250 m2
Úžitková plocha
290 m2
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
90 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00