Ponúkame kompletne dokončený a zariadený apartmán 3 + kk

Bansko, Bulharsko – ID 12950
65,000 €
Plocha 100 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 4/6
Zjazdovka 11 500 m
Stav K nastěhovanie

Ponúkame na predaj kompletne dokončený a zariadený apartmán 3 + kk s celkovou rozlohou 100 m2 v hotelovom komplexe, vedľa golfového ihriska nad Razlogom!

Ponúkaný apartmán sa nachádza na 4. poschodí v bloku "B" Orchid House, vchod 1 a pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s kuchynským kútom, dvoch spální, dvoch kúpeľní s WC a terasy s výhľadom na dvor a hory.

Byt je kompletne zariadený a budova je vybavená povolením na prevádzku

Komplex pozostáva zo 4 tematických budov - hlavnej budovy Azalia a budov Orchidea, Kamélia a Jasmín. V hlavnej budove sa nachádza luxusné wellness centrum s vyhrievaným krytým bazénom, saunou, parnou saunou, vírivkou a posilňovňou. K dispozícii je aj útulná vstupná hala, detský kútik, reštaurácia s krbom, obchody, nočný klub a herňa. Komplex sa nachádza 300 metrov od golfového ihriska Pirin, 5 km od Razlogu a 10 minút jazdy autom od zálivu Bansko. raňajky sa podávajú v hotelovej reštaurácii. Večer sa v koktail bare podáva pestrý výber nápojov a ľahkého občerstvenia. Komplex poskytuje aj služby stráženia detí.

Poplatok za údržbu:

Poplatok za údržbu je 29 EUR za m2 ročne bez DPH a zahŕňa.

Bansko, ktoré sa nachádza v juhozápadnom kúte Bulharska v pohorí Pirin, sa stalo synonymom bulharského lyžovania. Dnes najznámejšie bulharské lyžiarske stredisko bolo za posledných 20 rokov vybudované podľa "alpského" vzoru - má široké "diaľničné" zjazdovky, odpojiteľné sedačkové lanovky, plynulé prechody medzi lokalitami a priestranné "námestia" okolo nástupných staníc chrbticových lanoviek.

Zjazdovky nad Banskom sa rozprestierajú na severných svahoch dvaapoltisícovky Todorka a jej bezprostrednom okolí vo vysokohorskej kulise pohoria Pirin. Svahy sú prirodzene dosť strmé a taká je aj veľká časť zjazdoviek - celkovo je "ľavá" časť oblasti pozdĺž vlekov Mosta, Plato a Šiligarnik pokojnejšia, zatiaľ čo stredná a pravá časť okolo vlekov Todorka a Banderica je športovejšia. Najpríjemnejšia je široká, bezlesá pláň Plato s modro značenou, ale pomerne svižnou červenou zjazdovkou. Horná časť zjazdovky Tomba zase poteší svojím nezvyčajným tvarom, pripomínajúcim obrovskú u-rampu.

Celkovo lyžiarska oblasť svojím charakterom lyžovania, terénom a prevýšením trochu pripomína talianske Bormio, je však väčšia. Okrem toho je tu nezvyčajne dlhá výstupová cesta z hlavného areálu späť do Banska.

Podlažie
4
Počet podlaží
6
Dispozícia
3+kk
Plocha
100 m2
Úžitková plocha
84 m2
Balkón
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00