Luxusné apartmány na predaj s bazénom a nádherným výhľadom v srdci Costa del Sol

Málaga, Španielsko – ID 14482
V tomto komplexe zostávajú 2 jednotky

Predstavujeme vám apartmány na predaj na pobreží Costa del Sol

Tento luxusný komplex sa nachádza v srdci Costa del Sol a ponúka svetlé a priestranné apartmány s rozlohou od 83,3 m² do 103,15 m². Je dokonale zasadený do okolitej prírody a ponúka panoramatický výhľad na golfové ihrisko, pobrežie a hory, pričom niektoré apartmány majú dokonca výhľad na more. Investícia do tohto projektu ponúka nielen vynikajúcu polohu, ale aj jedinečné výhody, ako sú priestranné terasy orientované na juhozápad alebo západ s rozlohou od 26,6 m² do 101,31 m², súkromné záhrady a strešné soláriá. Projekt sa vyznačuje vysokou kvalitou výstavby v súlade s európskymi stavebnými normami a moderným vybavením, ktoré spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších klientov.

Projekt zahŕňa spoločný bazén, súkromné obytné priestory a energeticky účinné riešenia vrátane solárnych panelov, tepelnej a zvukovej izolácie a systému prirodzeného vetrania. Všetky apartmány sú vybavené klimatizáciou/vykurovaním a kompletnými kúpeľňami so sprchovou zástenou a zrkadlom. Kuchyňa na mieru je vybavená modernými spotrebičmi vrátane sklokeramickej varnej dosky, rúry a chladničky. Ku každému apartmánu patrí aj súkromné parkovacie miesto s predinštalovanou nabíjacou stanicou pre elektromobily.

Projekt zahŕňa 36 apartmánov a penthousov s 2 a 3 spálňami a otvoreným konceptom obývacej izby s integrovanou kuchyňou a 2 kúpeľňami. Všetky domy majú nádherný panoramatický výhľad na golfové ihrisko, pobrežie a hory.

Domy získali energetický certifikát triedy B, ktorý zaručuje vysokú energetickú účinnosť.

Ceny začínajú od 310 000 €. Nenechajte si ujsť túto príležitosť investovať do luxusnej nehnuteľnosti na pobreží Costa del Sol! Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnutie obhliadky.

Dátum dokončenia:

  • Fáza 1: jún 2024 (blok 1 - vypredaný) a október 2024 (blok 2).
  • Fáza 2: november 2025 (blok 3).

Projekt sa nachádza len niekoľko minút od pláží (3 km) a 42 km od letiska a ponúka všetky vymoženosti pobrežia Costa del Sol. Tento luxusný projekt je ideálnou voľbou pre milovníkov golfu, ktorí ocenia priamy výhľad na ihrisko a skvelé podmienky na hru. Zároveň je vzdialený len niekoľko minút od nádherných pláží Costa del Sol, takže môžete pohodlne kombinovať šport a oddych pri mori.

Prečo investovať do nehnuteľností v Španielsku?

Investovať do nehnuteľností v Španielsku sa oplatí z niekoľkých dôvodov. Španielsko ponúka stabilný a rastúci trh s nehnuteľnosťami, ktorý je ideálny na dlhodobé investície. Ceny nehnuteľností sú v porovnaní s inými európskymi destináciami stále priaznivé, čo znamená veľkú príležitosť na zhodnotenie investície. Vďaka celoročne priaznivej klíme a silnej turistickej príťažlivosti je Španielsko jednou z najobľúbenejších destinácií v Európe, čo zvyšuje dopyt po krátkodobých prenájmoch. Okrem toho pri investovaní do nehnuteľnosti existujú veľmi priaznivé podmienky na získanie rezidenčného štatútu, čo prináša daňové výhody a ďalšie benefity.

Moje nehnuteľnosti pri mori sú vaším spoľahlivým partnerom pri investovaní do zahraničných nehnuteľností. Už viac ako 10 rokov pomáhame našim klientom nájsť ich vysnívaný domov pri mori a poskytujeme im kompletný servis od výberu nehnuteľnosti až po správu investícií. Spolupracujeme len s overenými developermi a ponúkame nehnuteľnosti priamo od zdroja, čím zabezpečujeme najlepšie ceny na trhu. Vďaka našim skúsenostiam a individuálnemu prístupu máme viac ako 1000 spokojných klientov, ktorí si užívajú luxusný životný štýl pri mori. Moje nehnuteľnosti pri mori sú zárukou bezpečnej a výnosnej investície do nehnuteľností na pobreží Costa del Sol a v ďalších atraktívnych destináciách.

Výhľad na more
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00