Krásny mezonetový byt s úžasnou cenou, 5+kk, 150 m od piesočnatej pláže

Fourka, Grécko – ID 12351
165,000 €
Plocha 90 m2
Dispozícia
More 150 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Zamerajte sa na tento krásny mezonet s úžasnou cenou vrátane 90 m² obytnej plochy na 3 podlažiach vrátane samostatného bytu po schodoch. Dom ponúka 3 spálne, 3 kúpeľne, kuchyňu a obývačky. Vyjdite na terasy, ktoré vás zavedú do malej záhrady na bývanie pod holým nebom. Mnoho doplnkov s týmto domom, ako sú klimatizačné invertory, vykurovací systém, siete proti hmyzu, tradičné drevené okenice, bezpečnostné dvere, úložné priestory, súkromné parkovisko, krb, nábytok a elektrina a mnoho ďalšieho. Len 120 m od piesočnatej pláže a len pár krokov od obchodov.

Ak máte záujem o viac informácií alebo o obhliadku tejto nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť sľubuje lukratívnu návratnosť vašej investície a výnimočný zážitok.

Sme realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami. Pri výbere vám profesionálne a férovo poradíme. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez problémov. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov.

Pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete ďalšie zaujímavé a aktuálne ponuky.

Mojím cieľom je získať informácie.

Počet podlaží
3
Dispozícia
Plocha
90 m2
Pozemok
90 m2
Úžitková plocha
90 m2
Terasa
Áno
Zastavaná plocha
30 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00