Krásny apartmán s 3 spálňami a panoramatickým výhľadom na more v Princess Resort Hurghada

Hurghada , Egypt – ID 14785
230,000 €
Plocha 106 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 4/6
More 1 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento luxusný apartmán s rozlohou 106 m² sa nachádza na 4. poschodí hotela Princess Resort Hurghada.

- Tento luxusný apartmán pozostáva z dvoch spální, jednej kúpeľne, otvorenej kuchyne, jedálenského priestoru, obývacej časti a priestrannej terasy s výhľadom na bazén a úchvatný výhľad na more.

- Vynikajúca otvorená kuchyňa apartmánu má skrinky, ktoré odrážajú priestor a harmóniu, mramorové dosky, podomietkový drez a zabudované úplne nové kuchynské spotrebiče (sporák, práčka a chladnička).

- Apartmán má priestrannú terasu, ktorá poskytuje plynulé prepojenie medzi hlavnou spálňou a obývacou časťou.

- Byt bol kompletne zrekonštruovaný majiteľom s novou vodovodnou a elektrickou infraštruktúrou. Staré hliníkové okná boli vymenené za špičkové zvukovoizolačné okná.

- Interiérový dizajn bytu vyžaruje luxus a modernosť a obsahuje krásne drevené podlahy a steny, ktoré vytvárajú teplú a harmonickú atmosféru a odrážajú prírodné prostredie.

- Apartmán zaplavuje prirodzené svetlo a neustále v ňom cirkuluje čerstvý vzduch, ktorý poskytuje osviežujúce a revitalizačné prostredie. Z ktoréhokoľvek miesta v apartmáne si budete môcť vychutnať úchvatný výhľad na more.

- Apartmán je ideálny pre tých, ktorí hľadajú luxus, pokoj, súkromie a relax.

- Apartmán vyžaruje luxus vďaka dokonale navrhnutým a dokončeným priestorom, v ktorých sú použité materiály najvyššej kvality. Je kompletne zariadený úžasným, úplne novým moderným nábytkom a vybavený špičkovými spotrebičmi, ktoré zvýšia váš komfort bývania.

O rezorte Princess Resort Hurghada:

Princess Resort je vašou bránou k exkluzívnemu a luxusnému životnému štýlu v Hurghade. Tento pozoruhodný projekt sa nachádza pozdĺž prestížnej pláže Mamsha a jeho cieľom je nanovo definovať luxusné bývanie na pláži.

Vďaka strategickej polohe a úchvatným výhľadom spája Princess Resort v Hurghade moderné pohodlie s prírodnými krásami.

*Investícia do Princess Resort Hurghada:

Princess Resort sa nachádza pozdĺž rušnej turistickej promenády v Hurghade a môže sa pochváliť závideniahodnou polohou, obklopený širokou škálou zariadení vrátane obchodov, lekární, reštaurácií, bazárov, klubov, supermarketov a barov. Táto výhodná poloha z neho robí ideálnu voľbu pre investíciu do nehnuteľností a potvrdzuje jeho status jedného z najvyhľadávanejších letovísk v meste.

Súkromná pláž, lákavé bazény a svieža zeleň robia z Princess Resort lákavú investičnú príležitosť. Či už sa rozhodnete v apartmáne bývať a ťažiť z jeho istého zhodnotenia, alebo ho využívať na prenájom s vysokým ročným výnosom, táto nehnuteľnosť ponúka mnoho lukratívnych možností.

Vďaka preukázateľnej stabilite patria nehnuteľnosti v Princess Resort neustále medzi najbezpečnejšie a najvýnosnejšie investície na trhu s nehnuteľnosťami v Hurghade.

- Princess Resort: Vízia dokonalosti

Princess Resort ako prvá fáza ambiciózneho dvojdielneho projektu stanovuje nové štandardy vo svete nehnuteľností na pláži.

Objavíte tu životný štýl, ktorý je nielen luxusný, ale aj hlboko pokojný.

- Bezkonkurenčné vybavenie a panoramatický výhľad:

Princess Resort nie je len rezidencia, je to spôsob života. Komunita ponúka celý rad svetoznámych zariadení, vďaka ktorým je každý okamih nezabudnuteľný.

Od exkluzívnych súkromných pláží až po vzrušujúce vodné aktivity - každý aspekt prímorského života máte na dosah ruky. A vďaka panoramatickému výhľadu na malebné pláže Princess Resort prezentuje ohromujúcu krásu panorámy Hurghady.

Či už pri východe alebo západe slnka, každý okamih je tu skutočným umeleckým dielom.

- Prijmite život v elegancii

Objavte vrchol luxusného života v rezorte Princess v Hurghade.

Ponorte sa do sveta elegancie

Podlažie
4
Počet podlaží
6
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
106 m2
Úžitková plocha
84 m2
Balkón
Áno
Bazén
3 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00