Dom v blízkosti mora a služieb, Mogilište

Mogilishte, Bulharsko – ID 14660
37,000 €
Plocha 1079 m2
Dispozícia atypický
More 10 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Mogilište, Bulharsko.

Nehnuteľnosť pozostáva z hlavného domu s obytnou plochou 63 m², skladového priestoru 52 m², hospodárskej budovy 35 m² a priestranného pozemku 1079 m². Dom je vhodný na rekonštrukciu a strecha bola zrekonštruovaná pred 4 rokmi. Dom má vstupnú halu a štyri izby, vonkajšie WC a udržiavanú záhradu s dvoma hospodárskymi budovami. Na pozemku je zavedená elektrina a voda a má vlastný septik.

Poloha a výhody obce Mogilište:

Obec Mogilište sa nachádza len 5 km od mesta Kavarna a 10 km od najbližšej pláže. Je to pokojná dedina s približne 60 stálymi obyvateľmi, medzi ktorými sú Bulhari aj zahraniční obyvatelia vrátane niekoľkých českých rodín. V obci sa nachádza malý obchod a dobrá dopravná dostupnosť vďaka kvalitnej hlavnej ceste.

Kavarna - obľúbená lokalita na investovanie:

Mesto Kavarna sa nachádza na severnom pobreží Čierneho mora a má približne 12 000 obyvateľov. Je známe svojou bohatou históriou, skalnatým pobrežím a malebnými plážami. Kavarna sa označuje aj ako "hlavné mesto rocku v Bulharsku", keďže sa tu každé leto konajú hudobné festivaly za účasti svetoznámych skupín. V meste nájdete všetku potrebnú občiansku vybavenosť - obchody, reštaurácie, kaviarne, školy, nemocnice a krásnu mestskú pláž. Medzi hlavné turistické atrakcie v okolí patria mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola a mnohé ďalšie. V blízkosti sa nachádzajú aj prírodné liečivé horúce pramene a bahenné kúpele, ktoré majú preukázateľne priaznivý vplyv na pohybový aparát.

Prečo investovať do nehnuteľnosti od spoločnosti MOJA NEHNUTEĽNOSŤ PRI MORI?

Sme odborníci na bulharské pobrežné nehnuteľnosti a ponúkame široký výber osvedčených nehnuteľností v lokalitách ako Kavarna, Balčik, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších. Naše služby zahŕňajú kompletný proces kúpy, správu nehnuteľností a popredajný servis. Naším cieľom je pomôcť vám nájsť nehnuteľnosť, ktorá zodpovedá vašim očakávaniam, a zároveň zabezpečiť dlhodobú hodnotu vašej investície. Ako miestna realitná kancelária pôsobíme v Bulharsku po celý rok a našim klientom ponúkame profesionálny a individuálny prístup vo všetkých fázach procesu kúpy.

Počet podlaží
1
Dispozícia
atypický
Plocha
1079 m2
Pozemok
1079 m2
Úžitková plocha
63 m2
Zastavaná plocha
63 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00