Anželika, Sveti Vlas, Bulharsko

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14803
V tomto komplexe zostáva 1 jednotka

Predstavujeme vám apartmány nachádzajúce sa v dokonale udržiavanom komplexe Anzelika v bulharskom meste Sveti Vlas.

Pozemky komplexu sú veľmi čisté a dobre udržiavané. K dispozícii je bazén s oddychovou zónou, záhrada, parkovisko, 24-hodinový kamerový dohľad, vstup je na čipy. Komplex Angelika je určený na celoročné bývanie. Komplex sa nachádza na začiatku mesta Sveti Vlas, len 400 metrov od pláže, v blízkosti supermarketu Merkury, ktorý je otvorený celoročne, a v blízkosti autobusovej zastávky. V blízkosti sa nachádzajú obchody s potravinami, letné kaviarne a reštaurácie. Neďaleko sa nachádza aj reštaurácia Siyana, ktorá je otvorená po celý rok.
V meste Sveti Vlas sa nachádza zdravotná ambulancia, materská škola, škola, kozmetické salóny a celoročná infraštruktúra.
Vzdialenosť k moru - 400 m.
Vzdialenosť k supermarketu je 100 m.

V našej spoločnosti MY PROPERTY AT THE SEA vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.
Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.
Kúpou náš vzťah nekončí, ale iba začína.
Tím MNM

Bulharské letovisko Sveti Vlas je malé útulné mestečko na južnom pobreží Bulharska, ktoré patrí do Burgaskej oblasti a je súčasťou obce Nesebar. Letovisko získalo štatút mesta v roku 2006. Po otvorení sanatória na liečbu pľúcnych chorôb sa tu však začalo budovať rekreačné stredisko. V roku 1963 bol Sveti Vlas uznaný za klimatické prímorské letovisko, ktoré sa nachádza na rozhraní hôr a mora, v severnej časti zálivu, priamo oproti starobylému mestu Nesebar, zaradenému do zoznamu osobitne chránených pamiatok UNESCO. V centrálnej časti zálivu sa nachádza známe letovisko Slnečné pobrežie, ktorého severný okraj plynule prechádza do prvých budov mesta Sveti Vlas.

Jednotky v komplexe

Priestranný 2+kk v celoročnom komplexe Anželika, Sveti Vlas
žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
73 m2
2+kk
3/5
400 m
77,000 €
Šipka vpravo
Bazén
Bazén
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
210 m
Lekár
1 km
Kaviareň
320 m
Reštaurácia
160 m
Bar
440 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00