2 + kk s výhľadom na more, v dome bez poplatku za údržbu, kúsok od pláže, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14725
56,500 €
Plocha 48 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 4/5
More 400 m
Poplatok za služby 1 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na našich stránkach nájdete ďalších 200 nehnuteľností v tomto regióne!

Ponúkame na kúpu krásny apartmán 2 + kk o rozlohe 48 m² na štvrtom podlaží z piatich v bytovom dome v Sveti Vlas, Bulharsko, s výhľadom na more. Tento priestranný apartmán zahŕňa obývaciu izbu s kuchynským kútom, spálňu, kúpeľňu s WC a balkón, z ktorého je výhľad na more.

Nehnuteľnosť bez poplatku za údržbu!

Investujte do tohto výnimočného apartmánu a využite skvelú príležitosť vlastniť nehnuteľnosť v jednej z najžiadanejších lokalít Bulharska. Sveti Vlas je vyhľadávanou destináciou nielen pre turistov, ale aj pre investorov. Svojím pokojným charakterom, výbornou infraštruktúrou a atraktívnym prostredím je ideálny ako na odpočinok, tak na dlhodobé bývanie.

My z MOJA NEHNUTEĽNOSŤ PRI MORI ponúkame široký výber preverených nehnuteľností. Pomôžeme vám nájsť vhodnú investíciu, ktorá nestratí na hodnote, a zaistíme kompletnú správu vašej nehnuteľnosti vrátane popredajného servisu. S nami sa môžete spoľahnúť na profesionálny a osobný prístup. Naša spolupráca nekončí kúpou, ale tým začína.

Prečo investovať do Sveti Vlas? Toto prímorské letovisko spája prívetivosť miestnych obyvateľov s malebným prostredím hôr a mora. Ponúka pokojnejšiu alternatívu k rušnému Slnečnému pobrežiu a je ideálny pre tých, ktorí hľadajú harmóniu s prírodou a kvalitnú relaxáciu. Pláže sú pokojné a menej preplnené, čo spolu s kombináciou horského vzduchu a morskej klímy vytvára zdravé podmienky pre život. Prístav Marina Dinevi dodáva lokalite exkluzivitu a modernú vybavenosť.

Podlažie
4
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
48 m2
Úžitková plocha
42.24 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00