2+kk s terasou, komplex Chairite, Kosharitsa, Bulharsko

Košarica, Bulharsko – ID 14633
68,000 €
Plocha 76 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/4
More 800 m
Poplatok za služby 13 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkam na predaj veľké štúdio s celkovou rozlohou 76 m², ktoré sa nachádza na 3. poschodí šesťposchodovej budovy v prestížnom komplexe Chairite, Kosharitsa. Toto štúdio je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bývanie v pokojnej ekologickej lokalite, len 800 metrov od krásnej piesočnatej pláže a len niekoľko minút jazdy autom od obľúbených letovísk Slnečné pobrežie a Sveti Vlas. Poplatok za údržbu je 12,5 EUR/m² ročne.

Výhody a vybavenie komplexu Chairite:

V areáli Chairite sú k dispozícii 2 veľké bazény a detský bazén, oddychová zóna a priestor na grilovanie.

2 bary a reštaurácie s vynikajúcou gastronómiou

Obchod s potravinami na mieste

SPA centrum na relaxáciu a starostlivosť o telo

Detský kútik s animačným programom

24-hodinová ochrana pre maximálnu bezpečnosť

Vlastné parkovisko

Pravidelná autobusová doprava na Slnečné pobrežie a do Nesebaru

Výborná poloha: komplex sa nachádza v blízkosti Slnečného pobrežia a malebného mestečka Košarica. V blízkosti nájdete všetku občiansku vybavenosť vrátane obchodov, lekární, bankomatov a reštaurácií. Vďaka pravidelnej autobusovej doprave a dobrej cestnej dostupnosti sa ľahko dostanete do okolitých letovísk a k ďalším atrakciám v regióne.

Košarica je malebná dedinka na úpätí pohoria Stará Planina, ktorá spája krásnu prírodu a čisté pláže s výbornými podmienkami na rekreáciu a turistiku. Oblasť je ideálna pre milovníkov prírody, ktorí si môžu vychutnať prechádzky v lese, cykloturistiku, ekoturistiku alebo rybolov v neďalekých rybníkoch. Miesto ponúka dokonalú kombináciu pokoja, krásnych výhľadov a čistého vzduchu, vďaka čomu je vyhľadávanou destináciou na rekreáciu a celoročné bývanie.

Dedinka Košarica sa nachádza v nadmorskej výške 100 metrov, len 3 km od Slnečného pobrežia, 31 km od medzinárodného letiska v Burgase a približne 90 km od Varny. Lokalita je dobre spojená s okolitými mestami a letoviskami vďaka kvalitnej cestnej infraštruktúre. V obci sa nachádza škola, obchody a krásny kostol na námestí. Vďaka centrálnej vodovodnej a kanalizačnej sieti, telefónnemu a internetovému pripojeniu ponúka táto lokalita všetok komfort moderného bývania.

Prečo kúpiť od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA?

Ponúkame široký výber osvedčených nehnuteľností na bulharskom pobreží. Sme miestni odborníci a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Poskytujeme komplexné služby v oblasti kúpy, prenájmu a správy nehnuteľností v lokalitách ako Košarica, Slnečné pobrežie, Nesebar, Sveti Vlas, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších. Naša spolupráca sa nekončí kúpou - o vašu nehnuteľnosť sa postaráme od A po Z.

Podlažie
3
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Plocha
76 m2
Úžitková plocha
67.64 m2
Terasa
Áno
Bazén
3 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
50 m
Lekár
1 km
Kaviareň
960 m
Reštaurácia
660 m
Bar
770 m
Škola/škôlka
2 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00