2 izbový apartmán s výhľadom na more, skvelý komplex Majestic, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14624
95,700 €
Plocha 79 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 5/9
More 30 m
Poplatok za služby 12 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Predstavujeme vám jedinečnú príležitosť kúpiť 2-izbový byt s rozlohou 79 m², ktorý sa nachádza na 5. poschodí deväťposchodovej budovy v prestížnom komplexe na Slnečnom pobreží v Bulharsku. Tento priestranný a svetlý apartmán je vo výbornom stave, pripravený na okamžité nasťahovanie a ponúka komfortné podmienky pre vaše dovolenkové alebo celoročné bývanie.

Apartmán zahŕňa veľkú obývaciu izbu s kuchynským kútom, spálňu, modernú kúpeľňu s WC a terasu s úchvatným výhľadom na more, kde si môžete vychutnať pokojné chvíle pri relaxácii. V cene je zahrnuté parkovacie miesto, ktoré zabezpečuje pohodlné parkovanie priamo na pozemku.

Komplex ponúka širokú škálu zariadení občianskej vybavenosti:

Tri vonkajšie bazény s relaxačnými zónami.

Recepcia

Reštaurácia

24-hodinová bezpečnostná služba

Starostlivo udržiavané záhrady a zeleň

Výťah

Ročný poplatok za údržbu je 12 EUR za m², ktorý zahŕňa údržbu spoločných priestorov, bazénov a bezpečnostnú službu.

Komplex má ideálnu polohu len 30 metrov od krásnej piesočnatej pláže, vďaka ktorej môžete kedykoľvek vyraziť k moru. V bezprostrednej blízkosti nájdete všetku potrebnú občiansku vybavenosť vrátane supermarketov, obchodov, reštaurácií, škôl, škôlok, zdravotníckych zariadení a pošty. Slnečné pobrežie je obľúbenou destináciou vďaka svojej skvelej polohe, výbornej dostupnosti verejnou dopravou a širokej ponuke voľnočasových aktivít.

MY REAL ESTATE BY THE SEA vám prináša široký výber kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám nájsť ideálnu investíciu, ktorá bude vyhovovať vašim požiadavkám a zabezpečí, aby vaše peniaze zostali zhodnotené. Sme miestni odborníci, ktorí pôsobia v Bulharsku po celý rok. Poskytujeme komplexné služby v oblasti kúpy, prenájmu a správy nehnuteľností aj po ich kúpe, vrátane lokalít ako Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších. Môžete sa na nás spoľahnúť od začiatku až do konca.

Slnečné pobrežie je najväčšie a najobľúbenejšie turistické letovisko v Bulharsku. Ponúka nielen krásne pláže s jemným pieskom a priaznivými klimatickými podmienkami, ale aj bohatý nočný život a širokú ponuku aktivít pre mladých ľudí a rodiny. Vďaka svojej polohe a vybaveniu je Slnečné pobrežie ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú oddych, zábavu a investičné príležitosti. Príďte a objavte čaro tohto exkluzívneho letoviska!

Podlažie
5
Počet podlaží
9
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
79 m2
Úžitková plocha
69.52 m2
Terasa
Áno
Bazén
3 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
280 m
Lekár
620 m
Kaviareň
270 m
Reštaurácia
140 m
Bar
80 m
Škola/škôlka
2 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00