Starožitne zariadený priestranný dom s výhľadom na more v Bar, Šušanj

Šušanj, Čierna Hora – ID 14608
550,000 €
Plocha 400 m2
Dispozícia 7+1
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj veľký a priestranný dom vo vyhľadávanej lokalite Šušanj, oblasť Bar v Čiernej Hore.

Tento výnimočný dom s celkovou obytnou plochou 400 m2 sa nachádza na pozemku s rozlohou 410 m2 a je vzdialený len 500 metrov od mora, takže je ideálny pre milovníkov prímorského života.

Dom je kompletne vybavený starožitným nábytkom starým viac ako 100 rokov, ktorý dodáva interiéru jedinečný a elegantný charakter. Schodisko a podlahy sú vyrobené z kvalitnej žuly, čo podčiarkuje vysokú úroveň spracovania celej nehnuteľnosti.

Celý pozemok je obklopený kovaným plotom, ktorý poskytuje nielen estetickú hodnotu, ale aj bezpečnosť. Veľké terasové plochy ponúkajú nádherný výhľad na more a okolitú krajinu, zatiaľ čo upravená záhrada s vonkajším grilom ponúka ideálne miesto na vonkajšie aktivity.

Dom je vybavený alarmom pre vašu bezpečnosť a priestrannou garážou.

Dom má ústredné kúrenie na drevo a všetky miestnosti sú klimatizované, čo zaručuje pohodlie v zime aj v lete. Nábytok vrátane postelí a skríň je vyrobený z masívneho dreva, čo podčiarkuje vysokú kvalitu a odolnosť tohto domu.

Dispozícia domu je nasledovná:

Prízemie: priestranná obývacia izba s priamym vstupom na terasu, veľká kuchyňa s vlastným východom na terasu a do záhrady, špajza, práčovňa a samostatná toaleta.

1. poschodie: Štyri spálne, každá s vlastnou terasou, šatňou a dvoma kúpeľňami.

2. poschodie.

Táto premyslená dispozícia poskytuje dostatok priestoru na pohodlné rodinné bývanie a zároveň umožňuje vychutnávať si výhľad a vonkajší priestor.

Vlastníctvo nehnuteľnosti pri mori ponúka nielen relaxačné prostredie, ale aj skvelú investičnú príležitosť. Nehnuteľnosť pri mori v atraktívnej lokalite, akou je Šušanj, prináša možnosť prenájmu turistom v hlavnej sezóne, čo môže priniesť stabilný príjem. Dom je vďaka svojej veľkosti a vybaveniu ideálny na rodinné bývanie aj na rekreačné účely. Ďalšou výhodou je rastúci dopyt po nehnuteľnostiach v Čiernej Hore, ktorý zabezpečuje zhodnotenie investície v budúcnosti.

Šušanj je pokojná a vyhľadávaná lokalita v blízkosti mesta Bar, jedného z najvýznamnejších prístavných miest na pobreží Jadranského mora. Miesto je známe svojimi krásnymi plážami, najmä kamienkovou plážou s borovicovým hájom, ktorý poskytuje tieň a pokojné prostredie na relaxáciu. Vďaka svojej polohe Šušanj ponúka nielen pokoj a ticho, ale aj ľahký prístup k celej potrebnej infraštruktúre, ako sú obchody, reštaurácie, lekárne a ďalšie služby v meste Bar, čo zaručuje pohodlný životný štýl.

Čierna Hora je ideálnou destináciou pre tých, ktorí hľadajú krásne pobrežie, malebné hory a bohatú históriu. Krajina sa stáva čoraz atraktívnejšou pre investorov do nehnuteľností vďaka rýchlo sa rozvíjajúcemu cestovnému ruchu a čoraz dostupnejším cenám nehnuteľností. Ponúka mierne stredomorské podnebie s dlhými slnečnými obdobiami, vďaka čomu je Čierna Hora ideálnou lokalitou na bývanie pri mori alebo na výstavbu rekreačných nehnuteľností.

Spoločnosť mojenemovitostumore sa špecializuje na predaj kvalitných nehnuteľností v Čiernej Hore, najmä v pobrežných oblastiach, ako je Bar, Šušanj a okolie. Naši odborníci vám pomôžu vybrať si nehnuteľnosť podľa vašich predstáv a poskytnú komplexnú podporu počas procesu kúpy vrátane právneho servisu a administratívnych formalít. Sme pripravení ponúknuť vám nehnuteľnosti, ktoré spĺňajú nielen estetické a praktické kritériá, ale aj finančnú výhodnosť.

Ak hľadáte luxusný dom pri mori, investičnú nehnuteľnosť alebo pohodlný rodinný dom v Čiernej Hore, sme tu, aby sme vám pomohli nájsť ideálnu nehnuteľnosť na základe vašich požiadaviek. Ponúkame širokú škálu nehnuteľností a individuálny prístup ku každému klientovi.

Využite príležitosť vlastniť krásny dom pri mori v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Čiernej Hory a užite si pokojné bývanie s výhľadom na more a prístupom k modernej občianskej vybavenosti.

Počet podlaží
3
Dispozícia
7+1
Výhľad na more
Áno
Plocha
400 m2
Pozemok
410 m2
Úžitková plocha
390 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
150 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00