Moderný zariadený apartmán s balkónom, v Budve - Moderné bývanie v pokojnej lokalite v blízkosti mora

Budva, Čierna Hora – ID 14466
194,000 €
Plocha 76 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 10/11
More 800 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj dva plne vybavené a zariadené apartmány v obľúbenom prímorskom meste Budva.

Apartmány s rozlohou 72,43 m² a 76,95 m² sa nachádzajú na 10. poschodí modernej budovy. Dispozícia každého apartmánu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu spojenú s jedálňou a otvorenou kuchyňou, dve spálne, kúpeľňu a veľký balkón, ktorý poskytuje krásny výhľad na okolitú prírodu.

Apartmány sú kompletne zariadené a predávajú sa vrátane všetkého nábytku, takže sú okamžite pripravené na bývanie alebo prenájom.

Vonkajšie parkovisko je k dispozícii pred budovou a v okolí, čo zabezpečuje ľahkú dostupnosť a pohodlie pre majiteľov a hostí.

Vlastníctvo apartmánu v Budve, jednom z najvyhľadávanejších turistických miest v Čiernej Hore, ponúka skvelú príležitosť na trvalé bývanie aj na krátkodobý prenájom turistom. Blízkosť mora, hlavných turistických atrakcií a všetkej občianskej vybavenosti zabezpečuje vysokú atraktivitu tejto nehnuteľnosti. Obchody, kaviarne, reštaurácie, pošta, autobusová stanica a ďalšie dôležité inštitúcie sú v pešej vzdialenosti, vďaka čomu je tento apartmán dobrou investíciou aj pre tých, ktorí hľadajú pohodlie mestského života.

Budva je jedným z najznámejších letovísk na Jadrane, ktoré je známe svojimi krásnymi plážami, historickým starým mestom a širokou ponukou kultúrnych a spoločenských aktivít. Je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú rušný prímorský život so širokou ponukou reštaurácií, barov a zábavy. Vďaka svojej polohe ponúka Budva nielen nádherný výhľad na Jadran, ale aj ľahký prístup k ďalším atraktívnym miestam Čiernej Hory, ako sú Kotor, Sveti Stefan alebo Tivat.

Čierna Hora je rýchlo rastúcou destináciou pre zahraničné investície vďaka svojej krásnej prírode, čistému moru a priaznivému investičnému prostrediu. Krajina ponúka stabilný trh s nehnuteľnosťami a priaznivé daňové podmienky, vďaka čomu je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú nehnuteľnosti na pláži. Okrem krásnych pláží a kultúrnych pamiatok je Čierna Hora známa aj svojím bohatým turistickým potenciálom, ktorý každoročne priláka tisíce návštevníkov.

S Mojenemovitostumore získate kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti v Čiernej Hore. Špecializujeme sa na luxusné apartmány pri mori, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy bývania. Poskytujeme kompletné poradenstvo a podporu pri výbere nehnuteľnosti vrátane právnej pomoci a ďalších potrebných krokov pre bezproblémovú kúpu.

Ak hľadáte nehnuteľnosť pri mori v Čiernej Hore, neváhajte nás kontaktovať. Pomôžeme vám nájsť ideálny apartmán na bývanie alebo investíciu v Budve alebo v inej atraktívnej lokalite.

Podlažie
10
Počet podlaží
11
Dispozícia
3+kk
Plocha
76 m2
Úžitková plocha
74 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00