Ideálne dovolenkové a investičné apartmány v Becic

Becici, Čierna Hora – ID 14116
90,000 €
Plocha 31 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 2/4
More 535 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame vám dva krásne apartmány na druhom poschodí v malebnej oblasti Bečiči.

Prvý apartmán je štúdio s rozlohou 31 m², ideálne pre tých, ktorí ocenia pohodlie a funkčnosť. Druhý apartmán je priestranný apartmán s rozlohou 64 m² s dvoma spálňami, dvoma terasami a jednou kúpeľňou, určený na pohodlný rodinný pobyt alebo príjemnú dovolenku s priateľmi.

Oba apartmány ponúkajú úchvatný výhľad na more a poskytujú prístup k dvom bazénom v komplexe, ktoré sú určené na váš oddych a relaxáciu.

Poloha apartmánov je len 535 metrov od morského pobrežia, čo z nich robí ideálnu voľbu pre tých, ktorí snívajú o blízkosti pláže. Parkovanie pri dome potom poskytuje pohodlie majiteľom áut.

Bečiči je krásne prímorské mestečko v Čiernej Hore, ktoré je známe svojimi dlhými piesočnatými plážami, krištáľovo čistou vodou a širokou ponukou rekreačných aktivít. Mesto ponúka nielen krásne pláže, ale aj skvelé reštaurácie, bary a obchody, ktoré uspokoja všetky potreby návštevníkov. Vďaka svojej výhodnej polohe je Bečiči ideálnym miestom na dovolenku a dlhodobé investície do nehnuteľností.

Naša realitná kancelária vám poskytne profesionálne služby pri hľadaní ideálnej nehnuteľnosti podľa vašich špecifických požiadaviek. Či už hľadáte moderný apartmán s výhľadom na more, luxusnú vilu alebo investičnú príležitosť, sme tu, aby sme vám pomohli nájsť nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať všetky vaše priania a potreby. Kontaktujte nás na individuálnu konzultáciu a my vám radi poskytneme všetky informácie a podporu, ktorú potrebujete pri výbere a kúpe vašej novej nehnuteľnosti.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
31 m2
Úžitková plocha
30 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00