Apartmány na predaj v luxusnom komplexe s výhľadom na Porto Novi, Djenovici - Herceg Novi, Čierna Hora

Djenovići, Čierna Hora – ID 14571
500,000 €
Plocha 71 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/5
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj exkluzívne apartmány v novom luxusnom komplexe v Djenovići, len kúsok od prestížneho prístavu Porto Novi. Tento komplex pozostáva z piatich päťposchodových víl s celkovo 17 apartmánmi a 5 luxusnými penthousmi. Apartmány majú rozlohu od 71,2 m² do 156 m² a všetky majú jedinečný výhľad na more a Porto Novi. Väčšina apartmánov má priestranné terasy. Apartmány sú nezariadené, ale vybavené klimatizáciou, podlahovým kúrením (v kuchyni a kúpeľni), sanitárnym vybavením a potrebným nábytkom v kúpeľni. V cene apartmánov je zahrnutá aj inštalácia kuchyne so vstavanými spotrebičmi, ako sú chladnička, elektrický sporák, rúra, umývačka riadu a kávovar. Penthousy zahŕňajú aj vírivku.

Tento luxusný komplex ponúka mnoho výhod vrátane výhľadu na Jadranské more a ľahkého prístupu do prístavu Porto Novi. K exkluzívnym službám a vybaveniu, ktoré sú k dispozícii v rámci komplexu, patrí vyhrievaný vonkajší bazén, fitnescentrum, sauna, hammam, detské ihrisko, herňa s biliardom a ping-pongom, relaxačná zóna s masážnymi kreslami a ďalšie služby, ako napríklad kaderníctvo, masážny salón, vináreň a karaoke zóna. Niektoré služby sú zahrnuté v cene, iné (napríklad kaderníctvo a masáže) sú spoplatnené osobitne. Obyvatelia majú k dispozícii aj bezplatné parkovanie v komplexe a možnosť zakúpiť si garáž. V celom komplexe je k dispozícii bezplatné WIFI pripojenie.

Djenovici neďaleko Herceg Nového je krásne prímorské mestečko známe svojou pokojnou atmosférou a blízkosťou luxusného prístavu Porto Novi. Mesto sa nachádza v zálive Boka Kotorská, jednom z najkrajších miest na Jadrane, a ponúka široké možnosti na vodné športy, prechádzky pozdĺž pobrežia a relaxáciu v neďalekých kaviarňach a reštauráciách. Blízkosť mesta Herceg Novi umožňuje ľahký prístup k historickým pamiatkam, trhom a kultúrnym podujatiam.

Čierna Hora je obľúbenou destináciou pre svoje krásne pláže, hory a kultúrne poklady. Miestna príroda a stredomorské podnebie robia z tejto krajiny ideálne miesto na dovolenku aj na trvalé bývanie. Rozvíjajúca sa infraštruktúra a investičné príležitosti robia z Čiernej Hory obľúbenú destináciu pre zahraničných investorov. Región Boka Kotorská je obzvlášť atraktívny vďaka svojej blízkosti k Chorvátsku a Dubrovníku, čo ponúka ľahký prístup k ďalším významným turistickým destináciám.

Naša realitná kancelária ponúka komplexné služby pri kúpe nehnuteľnosti v Čiernej Hore. Poskytujeme právne poradenstvo, pomáhame so všetkými formálnymi krokmi a zabezpečujeme pohodlný proces kúpy. Vďaka našim skúsenostiam a zameraniu na nehnuteľnosti na pláži vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť podľa vašich potrieb. Ak hľadáte apartmán v exkluzívnom komplexe s výhľadom na Jadranské more, kontaktujte nás a my vám radi poskytneme viac informácií.

Podlažie
1
Počet podlaží
5
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
71 m2
Úžitková plocha
70 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00