Úžasný apartmán s 2 spálňami a výhľadom na more, Siana 4, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14627
85,990 €
Plocha 57 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 4/6
More 200 m
Poplatok za služby 450 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj krásny byt 2 + kk s celkovou rozlohou 57,14 m2, ktorý sa nachádza na štvrtom poschodí šesťposchodovej budovy s výťahom v atraktívnej lokalite mesta Sveti Vlas, Bulharsko. Úžitková plocha bytu je 50,29 m² a dispozícia zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom, spálňu, kúpeľňu s WC a terasu s nádherným výhľadom na more. Tento slnečný a vzdušný apartmán je okamžite k dispozícii.

Výhodná poloha: Apartmán sa nachádza priamo v centre mesta Sveti Vlas, len 200 metrov od krásnej piesočnatej pláže. V bezprostrednej blízkosti nájdete všetku občiansku vybavenosť vrátane škôl, zdravotníckych zariadení, škôlok, pošty, supermarketov a širokej siete obchodov a služieb.

Výborné dopravné spojenie zabezpečuje mestská hromadná doprava, autobusy a cestná doprava, vďaka čomu sa ľahko dostanete do okolitých letovísk. Ročný poplatok za údržbu je 450 EUR.

Tento apartmán je vďaka svojej polohe a vysokej atraktivite lokality skvelou voľbou pre rodiny a investorov, ktorí hľadajú apartmán na prenájom.

MY PROPERTY BY THE SEA vám ponúka široký výber kvalitných a overených nehnuteľností na bulharskom pobreží. Pomôžeme vám nájsť ideálnu nehnuteľnosť podľa vašich požiadaviek a zabezpečíme, aby vaše peniaze zostali zhodnotené. Sme miestni odborníci, ktorí pôsobia v Bulharsku po celý rok. Poskytujeme kompletné služby v oblasti kúpy, prenájmu a správy nehnuteľností v lokalitách ako Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších. Postaráme sa o vašu nehnuteľnosť od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch. Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale začína.

Sveti Vlas je malebné mestečko na úpätí pohoria Stará Planina, len 4 km od Slnečného pobrežia. Vďaka svojej polohe ponúka jedinečnú kombináciu horskej a morskej klímy, ktorá má pozitívny vplyv na zdravie. Mesto je známe svojimi krásnymi plážami, čistým morom a pokojnou atmosférou, vďaka čomu je ideálnym miestom pre rodiny s deťmi a tých, ktorí hľadajú pokojné a relaxačné prostredie. Blízkosť historického mesta Nesebar, ktoré je zapísané na zozname svetového dedičstva UNESCO, zvyšuje atraktivitu tejto lokality.

Pláže v letovisku Sveti Vlas sú čisté a ponúkajú pozvoľný vstup do mora, čo je ideálne pre neplavcov a malé deti. Letné dni sa tu vyznačujú príjemnými teplotami a osviežujúcim morským vánkom, jeseň je dlhá a teplá a zimy sú mierne. Sveti Vlas sa stáva čoraz obľúbenejším letoviskom na celoročné bývanie a dovolenku a jeho poloha na svahu ponúka úchvatný výhľad na more a priľahlé zalesnené hory.

Podlažie
4
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
57 m2
Úžitková plocha
50.29 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
310 m
Lekár
70 m
Kaviareň
160 m
Reštaurácia
10 m
Bar
70 m
Škola/škôlka
170 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00