Sunny Side Spa & Conference: exkluzívny komplex s výnimočnou infraštruktúrou, Bečiči

Becici, Čierna Hora – ID 12545
517,454 €
Plocha 94 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 6/9
More 1 600 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Sunny Side Spa & Conference je jedinečný komplex s vynikajúcou polohou a pôsobivou infraštruktúrou. Nachádza sa len 7-8 minút chôdze od pláže Bečiči, jednej z najlepších pláží v Čiernej Hore. Prechádzka k moru vedie príjemnou cestou cez les, popri malom potoku, bez strmých svahov. Pláž Bečiči je ocenená modrou vlajkou, vďaka čomu patrí medzi najčistejšie pláže v Európe.

Ubytovanie v tomto komplexe je porovnateľné s ubytovaním v hoteli najvyššej triedy. Vždy je tu prítomný personál, ktorý poskytuje čisté uteráky, čistí saunu a bazén a udržiava čistotu v posilňovni. V komplexe platia pravidlá správania, ktoré zabezpečujú nočný pokoj. Bazénové párty a iné nepríjemné incidenty, ktoré by mohli narušiť pohodlie ostatných obyvateľov, sú vylúčené. Komplex ponúka aj herňu pre deti.

Komplex Sunny Side Resort & Spa ponúka všetko vybavenie pre vaše pohodlie:

Vonkajší bazén

Vnútorný bazén

Prvé kúpele: sauna a parný kúpeľ

Druhé kúpele: sauna, parný kúpeľ a masážna miestnosť

Fitness centrum s kardio a posilňovacími zariadeniami

Hodiny jogy a vodného aerobiku

Relaxačná zóna s ležadlami

Recepcia 24 hodín denne

Multifunkčná konferenčná/pracovná miestnosť

Masážne miestnosti

Pláž Bečiči je známa svojím jemným pieskom a krištáľovo čistou vodou. Je ideálna pre rodiny s deťmi, milovníkov vodných športov a tých, ktorí hľadajú oddych pri mori. V okolí nájdete rôzne reštaurácie, kaviarne a obchody, ktoré uspokoja všetky vaše potreby.

Sunny Side Spa & Conference je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú luxusné ubytovanie s kompletnými službami a zároveň chcú byť blízko jednej z najkrajších pláží v Čiernej Hore. Tento komplex ponúka harmóniu pohodlia, pokoja a modernej infraštruktúry, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre vašu dovolenku alebo dlhodobý pobyt.

Podlažie
6
Počet podlaží
9
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
94 m2
Úžitková plocha
93 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00