Priestranný apartmán so 4 spálňami, dvoma kúpeľňami a krásnym výhľadom na more, Byala

Byala, Bulharsko – ID 13189
107,800 €
Plocha 114 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 3/4
More 250 m
Poplatok za služby 640 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám vynikajúci štvorizbový apartmán na treťom poschodí obytného domu v centrálnej rovinatej časti malého prímorského mesta Byala v Bulharsku, len 250 metrov od piesočnatej pláže a v blízkosti ulice Černomorka vedúcej na centrálnu pláž.

Apartmán pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s kuchyňou a jedálňou v spoločenskej časti, priestrannej terasy (9 m2) s výhľadom na vnútornú časť komplexu s množstvom zelene a bazénom, hlavnej spálne s vlastnou kúpeľňou s WC, druhej spálne s vlastným balkónom a detskej izby.

Prístup na veľkú terasu je možný z obývacej izby a hlavnej spálne. Z tejto terasy, ako aj z obývacej izby a hlavnej spálne je pekný výhľad na more.

Zastavaná plocha apartmánu je 95 m2, celková plocha je 114 m2.

Cena vrátane nábytku podľa aktuálnych fotografií a k dispozícii je 10 miest na spanie.

Pre väčší komfort majú obe kúpeľne podlahové kúrenie.

V apartmáne je všetko, čo potrebujete na pohodlný pobyt. Všetky telekomunikačné zariadenia (internet, káblová TV) sú nainštalované. Je nainštalovaný interkomový systém.

Na území komplexu sa nachádza bazén pre dospelých a deti, oddychová zóna s lehátkami, parkovisko, kamerový systém. K dispozícii je výťah.

Vzdialenosť od pláže len 250 metrov!

Poplatok za údržbu je 6,5 € za m2 ročne.

Komfortné miesto pre veľkú rodinnú dovolenku aj pre celoročné bývanie v malom prímorskom mestečku!

V našej spoločnosti MOJA NEHNUTEĽNOSŤ NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme Bulhari a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Byala je administratívne centrum nachádzajúce sa v centrálnej časti bulharského pobrežia medzi dvoma medzinárodnými letiskami - 50 km od letiska Varna a 60 km od letiska Burgas. Mesto ponúka všetko, čo potrebujete na pohodlnú rodinnú dovolenku a celoročné bývanie: obchody, banku, nemocnicu, školu, poštu, reštaurácie a kaviarne, salóny krásy, štadión a ďalšie. Pobrežie je charakteristické kombináciou morských zátok, pláží dlhých viac ako 6 km, piesočných dún a malebných bielych skál. Byala je tiež známym centrom vinárstva.

Podlažie
3
Počet podlaží
4
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
114 m2
Úžitková plocha
95 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00