Priestranný apartmán s 3 spálňami a výhľadom na bazén, v elitnom komplexe Mesembria Palaces, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14678
115,000 €
Plocha 79 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 6/6
More 500 m
Poplatok za služby 14 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj krásny apartmán 3 + kk s celkovou rozlohou 79 m², ktorý sa nachádza na poslednom, šiestom poschodí elitného komplexu Messembria Palace na Slnečnom pobreží. Tento priestranný apartmán je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu pohodlného bývania a dobrej investície. Dispozícia zahŕňa modernú obývaciu izbu s kuchynským kútom, dve útulné spálne, kúpeľňu s WC a balkón s výhľadom na bazén a relaxačnú zónu.

Komplex Messembria Palace sa nachádza v tesnej blízkosti jednej z najčistejších a najväčších pláží letoviska - pláže Cacao - a známej promenády vedúcej do historického mesta Nesebar zapísaného na zozname UNESCO. Tento uzavretý komplex ponúka bohaté vybavenie, ktoré môže konkurovať hotelom najvyššej triedy a svetovým štandardom:

vonkajší a vnútorný bazén

Relaxačná zóna a fitnescentrum

kaviareň a reštauráciu

Futbalové a volejbalové ihrisko, minigolf

Detské ihrisko

24-hodinová bezpečnostná služba a video dohľad

priestor na grilovanie

Parkovacie miesta

Vzdialenosť od pláže je len 500 metrov, čo zaručuje ľahký prístup k moru aj počas letných dní. Všetka občianska vybavenosť vrátane obchodov, reštaurácií a zábavy je v pešej vzdialenosti. Poplatok za údržbu je 14 €/m² ročne.

Slnečné pobrežie je najväčšie a najznámejšie hotelové stredisko na bulharskom pobreží Čierneho mora, ktoré sa nachádza 30 km severne od Burgasu. Vďaka krásnej 8 km dlhej piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora a tesnej blízkosti historického mesta Nesebar je jednou z najvyhľadávanejších lokalít na letnú dovolenku a investície do nehnuteľností. Letovisko ponúka množstvo atrakcií pre rodiny s deťmi, ale aj bohatý nočný život pre mladých ľudí. Na jednoduché cestovanie po letovisku slúžia obľúbené minibusy a pravidelná autobusová doprava.

Slnečné pobrežie sa môže pochváliť živou pobrežnou promenádou plnou kaviarní, stánkov, reštaurácií a obchodov. Počas letnej sezóny sa tu konajú festivaly, koncerty a kultúrne podujatia. V posledných rokoch bola väčšina hotelov a apartmánov zmodernizovaná, čím sa táto oblasť dostala na úroveň renomovanej stredomorskej turistickej destinácie.

Hlavnou atrakciou je však 8 km dlhá pláž s jemným svetlým pieskom a pozvoľným vstupom do vody, ktorá je ideálna pre rodiny s malými deťmi a neplavcov. Letovisko ponúka aj skvelý akvapark Action Waterpark, kde si zábavu užijú všetky vekové kategórie.

Prečo investovať práve u nás?

Spoločnosť MY PROPERTY BY THE SEA sa špecializuje na predaj a správu nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách ako Slnečné pobrežie, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších. Sme miestni odborníci a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Poskytujeme profesionálne poradenstvo, kompletný servis pri kúpe, prenájme a správe nehnuteľností vrátane popredajného servisu.

S nami sa náš vzťah nekončí kúpou - naopak, práve sa začína. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Poskytneme vám kompletný servis od A po Z vrátane správy a zhodnocovania vašej investície.

Podlažie
6
Počet podlaží
6
Dispozícia
3+kk
Plocha
79 m2
Úžitková plocha
69.52 m2
Balkón
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
120 m
Lekár
200 m
Kaviareň
270 m
Reštaurácia
140 m
Bar
140 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00