Priestranný 2+kk, 150 m od pláže, komplex Royal Palm, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14056
80,300 €
Plocha 70 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/6
More 150 m
Poplatok za služby 10 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám výnimočný 2-izbový apartmán s rozlohou 70 m², ktorý sa nachádza na treťom poschodí šesťposchodového luxusného komplexu Royal Palm v bulharskom meste Sveti Vlas. Tento priestranný apartmán pozostáva z modernej obývacej izby s kuchynským kútom, pohodlnej spálne, kúpeľne s WC a príjemného balkóna s výhľadom.

Rezidenčný komplex Royal Palm sa nachádza len 150 metrov od pláže, takže je ideálnou voľbou na letnú dovolenku alebo celoročné bývanie. Súčasťou komplexu sú dva vonkajšie bazény, oddychové zóny, detské ihrisko, recepcia, reštaurácia a 24-hodinová bezpečnostná služba. Majitelia a ich hostia majú tiež prístup k všetkým zariadeniam v okolí, ako sú reštaurácie, bary, obchody, fitnescentrá, tenisové kurty, kúpeľné služby, detské centrum, požičovňa áut a ďalšie. Ročný poplatok za údržbu je 10 €/m².

Naša spoločnosť MY PROPERTY BY THE SEA vám ponúka širokú škálu kvalitných a overených nehnuteľností v Bulharsku. Sme miestni odborníci s dlhoročnými skúsenosťami, ktorí vám pomôžu investovať do nehnuteľnosti, ktorá bude spĺňať vaše požiadavky a zabezpečí zhodnotenie vašich peňazí. Poskytujeme nielen kúpu nehnuteľností, ale aj ich prenájom, správu a kompletný popredajný servis v oblastiach ako Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Pomorie a ďalších.

Sveti Vlas je malebné mestečko na úpätí Starej Planiny, vzdialené len 4 km od rušného letoviska Slnečné pobrežie. Toto pokojné letovisko ponúka čisté piesočnaté a kamienkové pláže, pozvoľný vstup do mora a výnimočné podnebie, ktoré je ideálne na celoročný pobyt. Mierne zimy, slnečné letá a zdravý horský vzduch z neho robia atraktívne miesto na rekreáciu a bývanie. Sveti Vlas je obľúbený medzi rodinami s deťmi a tými, ktorí hľadajú pokojnejšie prostredie v blízkosti turistických destinácií.

Prečo si vybrať práve MY PROPERTY BY THE SEA? Naše dlhoročné skúsenosti a prítomnosť na miestnom trhu nám umožňujú poskytovať bezproblémové služby v oblasti kúpy, prenájmu a správy nehnuteľností. Sme hrdí na našu dôveru a osobný prístup k našim klientom. S nami sa váš vzťah nekončí po kúpe - naďalej vás podporujeme.

Podlažie
3
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Plocha
70 m2
Úžitková plocha
61.6 m2
Balkón
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
220 m
Lekár
500 m
Kaviareň
350 m
Reštaurácia
120 m
Bar
220 m
Škola/škôlka
550 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00