Plne zariadený apartmán s 1 spálňou v Scandic Resort Hurghada, prvá línia

Hurghada , Egypt – ID 13394
75,000 €
Plocha 51 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 3/4
More 100 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Toto superluxusné štúdio prvej línie má 51 m2 a nachádza sa na treťom poschodí hotela Scandic Resort Hurghada. Apartmán má manželskú posteľ, úložný priestor, šatník, pohovku, kuchynský kút a balkón s výhľadom na ulicu s pohovkou. Apartmán je kompletne zariadený novým moderným nábytkom a je vybavený novými spotrebičmi. V kuchyni je bar s vysokými stoličkami, skrinky, mramorová doska, drez, mikrovlnná rúra, sporák a chladnička.

Rezort Scandic je jedným z najlepších plážových rezortov na trhu s nehnuteľnosťami v Hurghade; je to miesto pre tých, ktorí hľadajú maximálny luxus, relax, pohodlie, súkromie a pokoj.

O spoločnosti Scandic Resort Developer:

Spoločnosť Scandic Resort bola postavená spoločnosťou Egyptian International Tourism Company (E.I.T.C.) S.A.E., ktorá má dlhoročné skúsenosti v oblasti cestovného ruchu a spokojnosti hostí.

Spoločnosť Egyptian International Tourism Company úspešne spustila projekt Florenza Khamsin Residence a tiež (Falcon Naama Star Hotel a Falcon Naama Blue Hotel).

O stredisku Scandic Resort Hurghada:

Hotel Scandic Resort Hurghada sa nachádza v srdci štvrte Arabia v Hurghade, obklopený najobľúbenejšími hotelmi, ako sú Grand Azur, Arabia & El Palacio Resorts, a je tiež obklopený množstvom obchodov, lekární, reštaurácií, barov a supermarketov. Rezort Scandic je postavený na 25 000 m2 pozemku a má 200 metrov dlhú súkromnú pláž s plážovou promenádou, má viacero vchodov a výťahov pre každú samostatnú obytnú budovu, aby sa zabezpečilo pohodlie pre majiteľov domov.

O vybavení a zariadeniach rezortu Scandic:

- Súkromná pláž

- Tri vyhrievané bazény

- Bar pri bazéne

- Reštaurácia Marina

- Vodný park/akvapark pre deti

- Detský klub

- Potápačské centrum

- Dva prístavy

- Služba motorových člnov

- GYM

- Kúpele

- nepretržitá bezpečnostná služba

- sieť obchodov a služieb

- Záložný generátor

- Záložný zdroj vody

- Systém protipožiarnej ochrany

- Služba správy nehnuteľností

- 24-hodinová ochrana, recepcia

Rezort Scandic sa nachádza len 10 minút od medzinárodného letiska v Hurghade, 15 minút od mesta El Gouna a 15 minút od turistickej promenády v Hurghade.

Podlažie
3
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Plocha
51 m2
Úžitková plocha
44 m2
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Bazén
3 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00