Novopostavené mezonety v Polychrono, Grécko so záhradou a 100 m od pláže a parkoviskom

Polychrono, Grécko – ID 12350
570,000 €
Plocha 170 m2
Dispozícia
More 100 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Život v blízkosti prímorského mesta a len 100 m od pláže obklopuje túto úžasnú vilu so 4 spálňami a 4 kúpeľňami v Polychrono Calkidiki na rohovom pozemku. Novo postavená a pripravená od augusta 2023, vybavená špičkovým vybavením a nachádzajúca sa v bezpečnej komunite, nezostáva nič iné, len sa nasťahovať a začať žiť svoj vysnívaný grécky životný štýl. Otvorené bývanie spája interiér s exteriérom v plynulom toku navrhnutom pre maximálny pôžitok. Okná od podlahy až po strop zaplavujú miestnosti slnečným svetlom, zatiaľ čo zákazkové skrinky a hladké kamenné podlahy vytvárajú prirodzenú atmosféru. Terasy oplývajú terasou s bazénom, ktorá sa môže pochváliť dostatkom priestoru na vonkajšie stolovanie, a strešnou terasou s ďalším súkromným bazénom a salónikom. Život na Chalkidiki ešte nikdy nevyzeral tak dobre. Dom sa môže pochváliť celkovou rozlohou 120 metrov štvorcových, tie nebudú mať dlhú životnosť, dohodnite si obhliadku ešte dnes , ideálne na výnosy z prenájmu.

Polychrono je rušné pobrežné mestečko, kde kedysi stálo antické mesto Neapol. K vykopávkam patrí akropola na kopci a ranokresťanský kostol s mramorovými stĺpmi. Malé folklórne múzeum vystavuje textílie, nástroje a historické dokumenty. Mlyn, ktorý sa nachádza medzi lesmi a borovicami, odhaľuje, ako sa v minulosti lisoval olivový olej. Na pobreží si môžete prenajať člny a vodné skútre a nájdete tu bary a reštaurácie s morskými plodmi.

Polichrono sa nachádza 95 km od Solúna vo východnej časti polostrova Kassandra na mieste antického mesta Neapolis. Dedina dostala meno podľa farebného dojmu z množstva kvetov, ktoré charakterizujú krajinu (abstraktný jazykový význam: "mnoho farieb"). V tejto dedine žije trvalo asi 1050 ľudí.

Ak máte záujem o viac informácií alebo o prehliadku tejto nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť sľubuje lukratívnu návratnosť vašej investície a výnimočný zážitok.

Sme realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami. Pri výbere vám profesionálne a férovo poradíme. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez problémov. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov.

Pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete ďalšie zaujímavé a aktuálne ponuky.

Mojím cieľom je získať informácie.

Počet podlaží
3
Dispozícia
Plocha
170 m2
Pozemok
170 m2
Úžitková plocha
120 m2
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
60 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00