Nova rodinná vila, 1 rad pri mori, Krašići Tivat

Krašići, Čierna Hora – ID 12602
930,000 €
Plocha 400 m2
Dispozícia 5+kk
More 5 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Táto nová rodinná vila sa nachádza v prvom rade pri mori v obci Krašići, pokojnej a príjemnej dedinke na polostrove Luštica v oblasti Boka Kotorská.

Vďaka svojej jedinečnej polohe ponúka táto vila priamy prístup k najčistejšiemu moru v oblasti, priamo oproti luxusnému komplexu Porto Montenegro.

Pred vilou sa nachádza upravené mólo a pláž s jemným štrkom a z móla vedie schodisko priamo do mora.

Vila je navrhnutá so záhradnou dispozíciou, ktorá zahŕňa výsadbu rastlín, ako je rozmarín, levanduľa, cyprus, oleander a citrónovníky.

Tento projekt je zahrnutý v cene a bude dokončený do konca septembra 2024. V blízkej budúcnosti bude dokončená fasáda vily, ktorá je tiež zahrnutá v cene.

Každá izba vily má panoramatické okná od podlahy až po strop, ktoré poskytujú úchvatný výhľad na Bokokotorský záliv.

Na 1. poschodí sa nachádza priestranná obývacia izba s prístupom na terasu a pláž, jedáleň, kuchyňa, kúpeľňa a úložný priestor.

Na 2. poschodí sa nachádzajú dve spálne s balkónmi a fantastickým panoramatickým výhľadom na more, veľká kúpeľňa (12 m²), chodba a sklad.

Na 3. poschodí sa nachádzajú dve priestranné hlavné spálne s vlastnou kúpeľňou a balkónmi, z ktorých je nádherný výhľad na Bokokotorský záliv. Chodba.

Na pozemku sa nachádza samostatná terasa (4 m nad morom), ktorú možno využiť ako letnú kuchyňu s grilom, saunu alebo ako samostatnú malú garsónku.

Pod terasou sa nachádza technická miestnosť s biologickým systémom na čistenie odpadových vôd.

Vila je postavená z vysokokvalitných materiálov, vhodných na prvú líniu užívania pri mori. Konštrukcia a izolácia boli navrhnuté s ohľadom na drsné podmienky prímorského prostredia. Výška stropu je 2,9 m.

Krašići je jedno z najatraktívnejších miest na polostrove Luštica, ktoré spája súkromie a blízkosť prírody s výbornou dostupnosťou všetkých obľúbených miest v regióne.

V blízkosti nájdete:

Reštaurácie sú vzdialené 100 metrov od vily a sú otvorené po celý rok.

Pláž Plavi Horizont, známa svojím jemným pieskom a borovicami, je vzdialená 10 minút jazdy autom.

Luxusný plážový klub je vzdialený 5 km od vily a ponúka reštauráciu, SPA centrum, bazén a pláž s pravidelnou hudbou a tematickými večermi.

Elitný mestský komplex Luštica Bay, vzdialený 10 km, ponúka prvú a jedinú golfovú rezidenciu v Čiernej Hore, tenisové kurty, SPA a fitnes centrum, promenádu s reštauráciami a obchodmi a mnoho ďalších aktivít.

Prírodná rezervácia Solila je ideálnym miestom na prechádzky a je vzdialená 8 minút jazdy autom.

Luxusný prístav Porto Montenegro s mnohými reštauráciami, obchodmi, vojenským múzeom, detským ihriskom a bohatým nočným životom je vzdialený len 20 minút jazdy autom alebo 8 minút plavby loďou z vlastného móla.

Z tejto lokality sa tiež ľahko dostanete na medzinárodné letiská Tivat (13 km), Podgorica (90 km) a Ćilipi (Dubrovník, Chorvátsko) (46 km).

Ak máte záujem o túto vilu, ale máte špecifické požiadavky, náš tím vám rád pomôže nájsť nehnuteľnosť presne podľa vašich predstáv. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a osobnú konzultáciu.

Počet podlaží
3
Dispozícia
5+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
400 m2
Pozemok
285 m2
Úžitková plocha
200 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
80 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00