Krásny a plne zariadený apartmán s 1 spálňou a výhľadom na more, Byala

Byala, Bulharsko – ID 12924
46,000 €
Plocha 45 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 2/6
More 250 m
Poplatok za služby 220 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám zariadený apartmán s jednou spálňou a výhľadom na more v blízkosti pláže v meste Byala.

Apartmán sa nachádza na druhom poschodí obytnej budovy, situovanej na rovinatom teréne (bez kopcov) v útulnom a tichom prímorskom mestečku Byala a vzdialenosť od pláže je len 250 metrov. V rovnakej vzdialenosti od apartmánu je ulica Černochka s množstvom reštaurácií, kaviarní, obchodov atď. prvkov infraštruktúry.

Apartmán pozostáva z priestrannej izby s kuchynským kútom, kúpeľne s WC a balkóna.

Z okien a balkóna je výhľad na more.

Zastavaná plocha bytu je 34 m2, celková plocha je 45 m2.

Byt je pripravený na nasťahovanie. Predáva sa s nábytkom a spotrebičmi vrátane 2 rozkladacích pohoviek (v byte sa pohodlne vyspia 4 osoby), vstavanej skrine, kuchynskej linky, chladničky, práčky, mikrovlnnej rúry, klimatizácie (teplo/chladenie), nábytku na terase. Kúpeľňa je plne vybavená: sprchovací kút, umývadlo s veľkým zrkadlom, monoblok, sprchovací kút, bojler, kúpeľňové doplnky, podlahové kúrenie, ventilátor.

K dispozícii je interkom.

V budove je výťah.

Poplatok za údržbu je 220 € ročne.

Výhodná lokalita pre rodinnú dovolenku pri mori aj pre celoročné bývanie! Skvelá príležitosť na prenájom!

My v spoločnosti MOJE NEHNUTEĽNOSTI PRI MORI vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Byala je administratívne centrum nachádzajúce sa v centrálnej časti bulharského pobrežia medzi dvoma medzinárodnými letiskami - 50 km od letiska Varna a 60 km od letiska Burgas. Mesto ponúka všetko, čo potrebujete na pohodlnú rodinnú dovolenku a celoročné bývanie: obchody, banku, nemocnicu, školu, poštu, reštaurácie a kaviarne, salóny krásy, štadión a ďalšie. Pobrežie je charakteristické kombináciou morských zátok, pláží dlhých viac ako 6 km, piesočných dún a malebných bielych skál. Byala je tiež známym centrom vinárstva.

Podlažie
2
Počet podlaží
6
Dispozícia
1+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
45 m2
Úžitková plocha
34 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00