Dom na rekonštrukciu, 25 km od mora, najvyššia cena, obec Vidno, Kavarna

Vidno, Bulharsko – ID 14653
18,000 €
Plocha 1100 m2
Dispozícia 3+1
More 25 000 m
Poplatok za služby 1 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj rodinný dom na rekonštrukciu v obci Vidno, ktorá patrí do okresu Kavarna, Bulharsko. Pláž a more sú vzdialené 25 km! Dom má celkovú zastavanú plochu 73 m² a nachádza sa na pozemku s rozlohou 1100 m². Je napojený na elektrinu a vodu a ponúka flexibilné využitie vďaka dvom samostatným vchodom.

Hlavné parametre domu:

Celková zastavaná plocha: 73 m².

73 m².

Dispozícia: tri samostatné izby, malá kuchyňa a miestnosť pripravená na vybudovanie kúpeľne.

Dva samostatné vchody: dom má dva nezávislé vchody, čo umožňuje prestavbu na dve samostatné bytové jednotky.

Pivnica: dom má pivnicu so samostatným vchodom.

Pozemok: oplotený a čiastočne zastavaný dvor s ovocnými stromami a možnosťou ďalších úprav podľa vlastných predstáv.

Stav nehnuteľnosti:

Dom potrebuje rekonštrukciu, ale strecha je v dobrom stave a nezateká.

Strecha je v dobrom stave a v jednej z izieb je potrebné opraviť omietku.

Dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si chcú vytvoriť domov podľa svojich predstáv v pokojnej vidieckej lokalite a zároveň v blízkosti mora a pláže.

O lokalite Vidno: Vidno sa nachádza v tichej a pokojnej oblasti a je rozdelené na tri časti. Je obklopená krásnou prírodou, ktorá láka na prechádzky a oddych. V obci sa nachádza obchod s potravinami a žijú tu miestni obyvatelia aj mnohí cudzinci, ktorí tu našli svoj druhý domov.

Vzdialenosti:

Od pláže v obci Krapec sú vzdialené 30 km.

25 km od pláže a centra mesta Kavarna.

O meste Kavarna

Mesto Kavarna je významné prístavné mesto v severnej časti bulharského pobrežia Čierneho mora. Žije tu približne 12 000 obyvateľov. Mesto je známe ako "hlavné mesto rocku v Bulharsku", kde sa každé leto konajú koncerty svetoznámych rockových skupín. Kavarna má bohatú históriu, ktorú dokumentujú nálezy z 5.-6. storočia nášho letopočtu. Návštevníci môžu obdivovať historické pamiatky a kultúrne podujatia.

V okolí mesta sa nachádzajú krásne pláže a skalnaté útesy, z ktorých sa naskytá úžasný výhľad na Čierne more. Mesto má kompletnú občiansku vybavenosť vrátane obchodov, reštaurácií, škôl, škôlok, kaviarní a nemocníc. V blízkosti sa nachádzajú známe turistické miesta, ako napríklad mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola a mnohé ďalšie. Oblasť je obľúbená aj medzi zahraničnými obyvateľmi vrátane českých občanov, ktorí tu našli svoj druhý domov.

Prečo investovať s MY PROPERTY BY THE SEA?

Naša spoločnosť MOJE NEHNUTEĽNOSTI PRI MORI sa špecializuje na predaj a správu nehnuteľností v Bulharsku, najmä v atraktívnych lokalitách, ako sú Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalšie. Poskytujeme kompletný servis pri kúpe, prenájme a správe nehnuteľností vrátane popredajných služieb. Pomôžeme vám vybrať ideálnu nehnuteľnosť, vybavíme všetky formality a postaráme sa o jej správu. Naša spolupráca sa nekončí kúpou, ale začína až dlhodobým vzťahom založeným na dôvere a spokojnosti.

Prečo kúpiť nehnuteľnosť v oblasti Kavarna?

Mesto Kavarna a jeho okolie sú vyhľadávanou lokalitou pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto na trvalé bývanie alebo na rekreáciu. Región ponúka krásne prírodné scenérie, čisté pláže a množstvo atrakcií. Blízkosť horúcich prameňov a liečivých kúpeľov je ideálna na zdravý životný štýl a relaxáciu. Vzhľadom na vysoký dopyt po nehnuteľnostiach v tejto oblasti je investovanie do nehnuteľností v Kavarne veľmi výhodné s možnosťou dlhodobého zhodnotenia.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v pokojnej oblasti s veľkým potenciálom, kontaktujte nás pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky. Radi vám pomôžeme nájsť ideálny domov pre vašu rodinu alebo investíciu!

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+1
Plocha
1100 m2
Pozemok
1100 m2
Úžitková plocha
73 m2
Zastavaná plocha
73 m2
Parkovanie
Áno
Obchod
12 km
Lekár
13 km
Kaviareň
13 km
Reštaurácia
11 km
Bar
13 km
Škola/škôlka
7 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00