Apartmány v novom komplexe s kúpeľmi a bazénom v Prazne, Budva

Przno, Čierna Hora – ID 12625
162,000 €
Plocha 45 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 250 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj apartmány v komplexe s bazénom v meste Pržno, v obci Budva. Apartmány sú k dispozícii na všetkých poschodiach a všetky majú výhľad na more.

Apartmány s jednou spálňou majú rozlohu 45 m², apartmány s dvoma spálňami majú rozlohu 57 m². K dispozícii je možnosť zakúpenia parkovacieho miesta v podzemnej garáži.

Súčasťou komplexu bude vonkajší bazén, sauna a posilňovňa. V pešej vzdialenosti od bytu sa nachádzajú obchody, kaviarne, reštaurácie a všetky dôležité inštitúcie.

Apartmán je vzdialený len 250 m od mora.

Pržno je malebné pobrežné mestečko, ktoré sa nachádza v blízkosti Budvy. Toto miesto je známe svojimi krásnymi plážami, krištáľovo čistou vodou a príjemným stredomorským podnebím. Pržno ponúka pokojné a relaxačné prostredie, ideálne na dovolenku alebo trvalé bývanie. Mesto je obklopené krásnou prírodou a ponúka mnoho príležitostí na trávenie voľného času, ako je turistika, kúpanie a spoznávanie okolitých prírodných krás. Blízkosť Budvy poskytuje ľahký prístup k ďalším kultúrnym a spoločenským atrakciám.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
45 m2
Úžitková plocha
44 m2
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00