Zariadený apartmán s 1 spálňou, v komplexe Villa Astoria, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14747
36,900 €
Plocha 28 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 2/6
More 100 m
Poplatok za služby 11 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj zariadený apartmán 1+kk s celkovou rozlohou 28 m², ktorý sa nachádza na druhom poschodí moderného komplexu Villa Astoria v letovisku Elenite, Bulharsko. Apartmán zahŕňa svetlú obývaciu izbu s kuchynským kútom a kúpeľňu s WC. Predáva sa kompletne zariadený, takže je pripravený na okamžité užívanie alebo prenájom.

Charakteristika apartmánu:

Dispozícia: 1.

Celková plocha: 28 m²

Poloha: 2. poschodie zo 6

Vybavenie: kompletne zariadený

Terasa: S výhľadom na mesto

Výhody vlastníctva apartmánu v komplexe Villa Astoria

Komplex Villa Astoria sa nachádza len 200 metrov od piesočnatej pláže v letovisku Elenite a poskytuje pohodlný prístup k moru. Oblasť je pokojná, ideálna pre rodiny s deťmi alebo pre tých, ktorí hľadajú relaxačnú dovolenku v tesnej blízkosti prírody. Komplex ponúka svojim obyvateľom nasledujúce služby:

bazén a relaxačnú zónu

24-hodinová bezpečnostná služba

Parkovisko pre obyvateľov

Uzavretý areál s kontrolovaným prístupom

Ročný poplatok za údržbu je 10,8 €/m².

Výhody vlastníctva nehnuteľnosti v letovisku Elenite, Bulharsko

Rezort Elenite sa nachádza v pokojnej oblasti s krásnou prírodnou scenériou na bulharskom pobreží Čierneho mora. Toto miesto sa vyznačuje príjemnou klímou, čistým morským vzduchom a ľahkým prístupom do blízkych turistických centier, ako je Slnečné pobrežie alebo starobylý Nesebar. V blízkosti sa nachádza všetka potrebná infraštruktúra vrátane obchodov, reštaurácií a zábavných zariadení.

Prečo investovať do nehnuteľnosti od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA?

Sme špecialisti na bulharský trh s nehnuteľnosťami a ponúkame širokú škálu kvalitných a overených apartmánov a domov v atraktívnych lokalitách, ako sú Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Pomorie a ďalšie. Naše služby zahŕňajú kompletnú správu nehnuteľností, prenájom a popredajný servis.

Naše výhody:

Dôkladne preverené ponuky: ponúkame len kvalitné nehnuteľnosti, ktoré spĺňajú vysoké štandardy.

Celoročná podpora: Celoročne sme na mieste, a preto môžeme zabezpečiť všetku starostlivosť o nehnuteľnosť po jej kúpe.

Kompletná správa nehnuteľností: postaráme sa o všetko od údržby až po prenájom, aby sa vaša investícia zhodnotila.

Výhody investovania v meste Sveti Vlas, Bulharsko

Sveti Vlas je malebné mestečko, ktoré sa nachádza na úpätí pohoria Stará Planina, len 4 km od rušného Slnečného pobrežia. Táto oblasť ponúka kombináciu čistého horského vzduchu, pokojného mora a krásnej prírody, čo z nej robí atraktívnu destináciu pre rodiny a tých, ktorí hľadajú pokojné prostredie. Miestne pláže sú menšie a menej preplnené ako pláže vo väčších letoviskách, čo zaručuje pokoj a ticho.

Sveti Vlas sa môže pochváliť úzkymi piesočnatými a kamienkovými plážami s pozvoľným vstupom do mora, ktoré sú ideálne pre rodiny s deťmi. Letovisko je orientované na juh, čo zaručuje teplé a slnečné počasie po väčšinu roka. Podnebie je priaznivé pre zdravie, vďaka čomu je oblasť obľúbená nielen na letnú rekreáciu, ale aj na celoročné bývanie.

Prečo investovať v Bulharsku?

Bulharsko ponúka dobré investičné príležitosti vďaka priaznivým cenám nehnuteľností a stále rastúcemu trhu. Letoviská ako Elenite, Slnečné pobrežie a Sveti Vlas sú atraktívne nielen pre turistov, ale aj pre investorov, ktorí chcú využiť potenciál sezónnych prenájmov.

Kontaktujte nás ešte dnes, aby ste získali viac informácií a zistili, ako vám môžeme pomôcť nájsť ideálnu nehnuteľnosť na pláži v Bulharsku!

Podlažie
2
Počet podlaží
6
Dispozícia
1+kk
Plocha
28 m2
Úžitková plocha
24.64 m2
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
110 m
Lekár
4 km
Kaviareň
3 km
Reštaurácia
100 m
Bar
210 m
Škola/škôlka
3 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00