Vanilla Garden, Slnečné pobrežie, Bulharsko

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14552
V tomto komplexe zostáva 1 jednotka

Predstavujeme vám krásne apartmány, ktoré sa nachádzajú v prestížnom komplexe Vanilla Garden Resort na Slnečnom pobreží.

Tento komplex sa nachádza v tichej a pokojnej oblasti, v západnej centrálnej časti letoviska, a ponúka širokú škálu zariadení pre vaše pohodlie a zábavu.

Komplex Vanilla Garden Resort ponúka bazén s detskou časťou, relaxačné zóny, SPA, detské ihrisko, bar pri bazéne, 24-hodinovú bezpečnostnú službu s kamerovým systémom a kontrolovaným vstupom, parkovisko, zmenáreň a salón krásy. V okolí komplexu sa nachádza množstvo obchodov, reštaurácií, kaviarní, diskoték a barov, pričom aquapark Action je vzdialený len 7 minút chôdze od komplexu a najbližšia pláž len 10 minút ( 600 metrov)
Tieto apartmány sú mimoriadne vhodné pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v luxusnom prostredí so všetkou občianskou vybavenosťou na dosah.

V našej spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA vám ponúkame široký výber osvedčených nehnuteľností v Bulharsku. Pomôžeme vám vybrať ideálnu nehnuteľnosť, ktorá bude vyhovovať vašim potrebám a zabezpečí vám výhodnú investíciu. Sme miestni odborníci a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Ponúkame kompletný sortiment služieb v oblasti kúpy, prenájmu a správy nehnuteľností v oblastiach ako Slnečné pobrežie, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Slnečné pobrežie je najväčšie a najznámejšie letovisko na bulharskom pobreží Čierneho mora, ktoré sa nachádza 30 km severne od Burgasu. Môže sa pochváliť 8 km dlhými plážami s pozvoľným vstupom do mora a jeho blízkosť k historickému Nesebaru z neho robí jedno z najvyhľadávanejších dovolenkových miest. Letovisko ponúka živú promenádu pozdĺž pláže plnú kaviarní, reštaurácií a obchodov. V tomto malebnom letovisku si užijete pohodové dni.

Jednotky v komplexe

Zariadený 3-izbový apartmán v komplexe Vanilla Garden, Slnečné pobrežie
žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
75 m2
3+kk
4/6
600 m
76,900 €
Šipka vpravo
Bazén
Bazén
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00