Priestranný mezonet s nízkym poplatkom za údržbu, 2 km od mora, Kosarica

Košarica, Bulharsko – ID 14679
130,000 €
Plocha 91 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 2 000 m
Poplatok za služby 350 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na našej stránke nájdete ďalších 200 nehnuteľností v tomto regióne!

Ponúkame na predaj krásny trojizbový mezonetový apartmán s celkovou rozlohou 91 m², ktorý sa nachádza v rezidenčnom komplexe Zora v malebnej dedinke Košarica na úpätí pohoria Stará Planina a zároveň v blízkosti pláže a mora. Apartmán je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v blízkosti prírody a s výbornou dostupnosťou všetkých potrebných služieb.

Dispozícia apartmánu: Priestranná obývacia izba s kuchynským kútom, dve samostatné spálne, kúpeľňa s WC a dve veľké terasy, z ktorých si môžete vychutnať nádherný výhľad.

Poplatok za údržbu: Údržba: len 350 € ročne.

Komplex Zora ponúka svojim obyvateľom kvalitné zázemie vrátane bazéna s oddychovou zónou, priestoru na grilovanie, nepretržitej bezpečnostnej služby a súkromného parkoviska. Vzdialenosť od mora je približne 2 km a nový supermarket Lidl je vzdialený len 1 km. V blízkosti komplexu sa nachádza obchod, reštaurácia a autobusová zastávka.

Dedinka Košarica je vyhľadávanou destináciou na dovolenku a celoročné bývanie vďaka svojej polohe v prírode, čistému ovzdušiu a zároveň ľahkej dostupnosti pláží Slnečného pobrežia, ktoré je vzdialené len 3 km. V okolí nájdete veľa možností na šport a rekreáciu vrátane turistických chodníkov, cyklistiky, rybolovu a ekoturistiky.

Košarica ponúka kompletnú infraštruktúru - škola, škôlka, obchod, kostol, kaviarne, reštaurácie, lekáreň, bankomat, hotely a ďalšie služby sú dostupné v pešej vzdialenosti. Obec sa nachádza 31 km od medzinárodného letiska v Burgase a približne 90 km od Varny. Vďaka centrálnej vodovodnej a kanalizačnej sieti, telefónnemu a internetovému pripojeniu poskytuje moderné vybavenie pre všetkých obyvateľov.

Prečo investovať s MY PROPERTY BY THE SEA?

Sme miestni odborníci na bulharské nehnuteľnosti a ponúkame široký výber osvedčených apartmánov a bytov na pobreží Čierneho mora. Poskytujeme komplexné služby v oblasti kúpy, prenájmu a správy nehnuteľností v lokalitách ako Košarica, Slnečné pobrežie, Nesebar, Sveti Vlas, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších. Naša spolupráca sa nekončí kúpou nehnuteľnosti - o váš nový domov sa postaráme od A po Z, vrátane popredajného servisu a správy.

S nami získate viac ako len nehnuteľnosť - budujeme dlhodobé vzťahy a poskytujeme vám plnú podporu aj po ukončení transakcie.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
91 m2
Úžitková plocha
80.08 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00