Priestranné apartmány s výhľadom na golfové ihriská a Jadranské more

Luštica, Čierna Hora – ID 13065
740,000 €
Plocha 105 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/3
More 700 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Priestranné apartmány s výhľadom na golfové ihriská a Jadranské more

Vychutnajte si priestrannú obývaciu izbu s otvorenou koncepciou, ktorá je ideálna pre moderný životný štýl a pohodlie.

Kuchyňa na mieru, vybavená spotrebičmi Miele alebo podobných medzinárodných značiek, ponúka luxusný a funkčný priestor na varenie.

Kameninové obklady a dlažba s efektom terrazza dodávajú apartmánu elegantný vzhľad a ľahko sa udržiavajú.

Balkóny obklopujúce apartmány poskytujú dostatok priestoru na vonkajšie posedenie a nádherný výhľad na okolie.

Obyvatelia majú prístup k bazénu a relaxačnej zóne Guvno, ktoré ponúkajú ďalšie možnosti na oddych a spoločenské aktivity.

V susedstve sa nachádza parkovisko na pohodlné parkovanie.

Možnosti vylepšenia zahŕňajú vlastné dyhované skrine, kvalitné podlahy z tvrdého dreva, ďalšie spotrebiče Miele (alebo podobné), značkové armatúry a vodovodné zariadenia, ako aj ohrievač uterákov.

Štandardné funkcie:

Vysoký štandard kvality zabezpečuje sanitárna keramika Laufen a Catalano, kúpeľňové armatúry a doplnky Hansgrohe (alebo podobné) v chrómovom prevedení.

Tento apartmán je ideálnou kombináciou luxusu, pohodlia a praktického dizajnu s výhľadom na krásne golfové ihriská a Jadranské more.

Luštica Bay je vizionárska destinácia vybudovaná spoločnosťou Orascom Development, ktorá spája tradičné čiernohorské dedičstvo s moderným komfortom. Nachádza sa tu prvé golfové ihrisko v Čiernej Hore a komunita The Peaks ponúka architektonicky úžasné domy s nenápadnou sofistikovanosťou v interiérovom dizajne.

Botanika, exkluzívna rezidenčná edícia. Tento odľahlý a súkromný komplex je navrhnutý podľa zásad udržateľnej architektúry s použitím prírodných materiálov, ako je kameň a drevo.

Sofistikovaná štvrť Botanika poskytuje pokoj a súkromie, dokonalú kombináciu na oddych a relaxáciu.

Zátoka Luštica je nielen ideálnym miestom na bývanie, ale aj skvelou investičnou príležitosťou vďaka svojmu rastúcemu potenciálu a vybavenosti, ktorá zahŕňa nákupné možnosti, športové aktivity a reštaurácie.

Ponúkame vám možnosť stať sa súčasťou tejto prestížnej komunity v srdci Čiernej Hory. Kontaktujte nás pre viac informácií a obhliadku.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
105 m2
Úžitková plocha
87.55 m2
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00