Pekný 2+kk, komplex Grand Kamelia, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14626
74,990 €
Plocha 66 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 5/5
More 450 m
Poplatok za služby 550 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj apartmán 2+kk s celkovou rozlohou 66 m², ktorý sa nachádza na poslednom, piatom poschodí rezidenčného komplexu Grand Kamelia na Slnečnom pobreží v Bulharsku. Tento moderný apartmán je ideálny na rekreačné pobyty, na prenájom aj na trvalé bývanie. Dispozične zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom, samostatnú spálňu, kúpeľňu s WC a balkón s výhľadom na bazén a okolitú zeleň. Apartmán je kompletne vybavený a pripravený na okamžité nasťahovanie.

Ročný poplatok za údržbu je 550 EUR.

Komplex Grand Kamelia ponúka fantastické zázemie pre pohodlné bývanie a relaxáciu:

4 bazény s relaxačnými zónami

reštaurácia a bar

Recepcia

Starostlivo udržiavané záhrady a zeleň

24-hodinová bezpečnostná služba, parkovisko

Tento apartmán je skvelou voľbou pre milovníkov pláží a aktívneho životného štýlu, pretože sa nachádza len 450 metrov od piesočnatej pláže a ponúka výborný prístup k miestnym obchodom, reštauráciám, školám a zdravotníckym zariadeniam.

Slnečné pobrežie je jednou z najvyhľadávanejších destinácií na bulharskom pobreží Čierneho mora, ktoré je známe svojou osemkilometrovou piesočnatou plážou, pozvoľným vstupom do mora a živou atmosférou. Letovisko ponúka veľa možností pre rodiny s deťmi a mladých ľudí, ktorí hľadajú zábavu a nočný život. Návštevníci si môžu vychutnať množstvo kaviarní, reštaurácií, stánkov a kultúrnych podujatí pozdĺž promenády, ktorá sa tiahne až do historického mesta Nesebar. Slnečné pobrežie poskytuje aj vynikajúce dopravné spojenie a pravidelné autobusové spoje do okolitých miest.

MY PROPERTY BY THE SEA vám prináša širokú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do nehnuteľnosti, ktorá splní vaše očakávania a poskytne hodnotu za vaše peniaze. Sme miestni odborníci, ktorí pôsobia v Bulharsku po celý rok. Poskytujeme kompletné služby od kúpy, prenájmu až po správu nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách ako Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Na našu spoločnosť sa môžete spoľahnúť vo všetkých aspektoch. Postaráme sa o vašu nehnuteľnosť od A po Z. Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale začína.

Podlažie
5
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Plocha
66 m2
Úžitková plocha
58.08 m2
Balkón
Áno
Bazén
4 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
200 m
Lekár
680 m
Kaviareň
320 m
Reštaurácia
70 m
Bar
70 m
Škola/škôlka
450 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00